Cookies willen niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »
Jesse Degger

Jesse Degger

25/02/2007 20:10:00
Quote Anchor link
ik heb net geprobeert om deze pop-up alleen tegeven als de cookie nog niet gezet is. bij het if statement ben ik nog niet gekomen. oftewel. de cookies willen niet gezet worden.
ik heb deze code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
<?php
$formulier
="<p align='center'><font size='4'>Hoe ben je op JesseD.nl terecht gekomen.</font><br>
</p>
<form method='POST' action='"
. $_SERVER['PHP_SELF'] . "'>
    <center>
    <table border='0' cellpadding='0' cellspacing='0' style='border-collapse: collapse; border-style: dotted; border-width: 0'

bordercolor='#111111' width='35%' id='AutoNumber1' height='199'>
      <tr>
        <td width='2%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>
        <input type='radio' value='_1' name='_1'></td>
        <td width='98%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>Gehoort
        van een ander.</td>
      </tr>
      <tr>
        <td width='2%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>
        <input type='radio' value='_2' name='_2'></td>
        <td width='98%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>Reclame.</td>
      </tr>
      <tr>
        <td width='2%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>
        <input type='radio' value='_3' name='_3'></td>
        <td width='98%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>Een zoek
        machine.</td>
      </tr>
      <tr>
        <td width='2%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>
        <input type='radio' value='_4' name='_4'></td>
        <td width='98%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>Via een
        Forum/Gastenboek</td>
      </tr>
      <tr>
        <td width='2%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>
        <input type='radio' value='_5' name='_5'></td>
        <td width='98%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>Puur
        toeval.</td>
      </tr>
      <tr>
        <td width='2%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>
        <input type='radio' value='_6' name='_6'></td>
        <td width='98%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>
        Doorgelinkt via andere site.</td>
      </tr>
      <tr>
        <td width='2%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>
        <input type='radio' value='_7' name='_7'></td>
        <td width='98%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>Ik keek
        op tip van&nbsp; beheerder.</td>
      </tr>
      <tr>
        <td width='2%' height='19' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>
        <input type='radio' value='_8' name='_8'></td>
        <td width='98%' height='19' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>Anders</td>
      </tr>
      </table>
    </center>
  </div>
  <p align='center'><input type='submit' value='Stem.' name='B1'><br>
  <i>Stemmen is in zijn totaal anoniem,<b> geen uitzonderingen</b>. Deze pop-up komt
  elke keer terug tenzij je stemt.</i></p>
</form>"
;
echo $formulier;

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

if ($_POST['_1']==true)
{

$message="er is gestemd op: Gehoort van een ander.";
$subject="Gestemd";
mail( "[email protected]", $subject, $message);
echo "<center>Bedankt voor uw medewerking</center>";
}

if ($_POST['_2']==true)
{

$message="er is gestemd op: Reclame.";
$subject="Gestemd";
mail( "[email protected]", $subject, $message);
echo "<center>Bedankt voor uw medewerking</center>";
}

if ($_POST['_3']==true)
{

$message="er is gestemd op: Een zoek machine.";
$subject="Gestemd";
mail( "[email protected]", $subject, $message);
echo "<center>Bedankt voor uw medewerking</center>";
}

if ($_POST['_4']==true)
{

$message="er is gestemd op: Via een Forum/Gastenboek.";
$subject="Gestemd";
mail( "[email protected]", $subject, $message);
echo "<center>Bedankt voor uw medewerking</center>";
}

if ($_POST['_5']==true)
{

$message="er is gestemd op: Puur toeval.";
$subject="Gestemd";
mail( "[email protected]", $subject, $message);
echo "<center>Bedankt voor uw medewerking</center>";
}

if ($_POST['_6']==true)
{

$message="er is gestemd op: Doorgelinkt via andere site.";
$subject="Gestemd";
mail( "[email protected]", $subject, $message);
echo "<center>Bedankt voor uw medewerking</center>";
}

if ($_POST['_7']==true)
{

$message="er is gestemd op: Ik keek op tip van beheerder.";
$subject="Gestemd";
mail( "[email protected]", $subject, $message);
echo "<center>Bedankt voor uw medewerking</center>";
}

if ($_POST['_8']==true)
{

$message="er is gestemd op: Anders.";
$subject="Gestemd";
mail( "[email protected]", $subject, $message);
echo "<center>Bedankt voor uw medewerking</center>";
}
}

?>


bij elke
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? if ($_POST['_getal']==true) ?>

moet een actie bijkomen die een cookie write. (ze hoeven niet verschillen dezijn) khad net van php.net setcookie ofzo maar hij zet helemaal niks. van alels geprobeert.

ikzou hopen dat iemand oplossing weet
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:25:21
 
Ponzi

Ponzi

25/02/2007 20:25:00
Quote Anchor link
Ben je er zeker van dat je de cookie aanmaakt voor er enige output naar de webbrowser is :-) ?
 
Barry

Barry

25/02/2007 20:52:00
Quote Anchor link
set es helemaal bovenaan je script ob_start();

en laat 'm dan gewoon de cookie zetten...

Groet,

Barry
 
Jesse Degger

Jesse Degger

25/02/2007 21:15:00
Quote Anchor link
Dankje barry ! het werkt :D
 
Jesse Degger

Jesse Degger

26/02/2007 15:52:00
Quote Anchor link
nieuw probleem:

ik wil dat hij controleert of cookie bestaat. he tlukt moet niet. half php.net afgezocht maar nee. :S

please help my :) Tnqu..Jesse
 
PHP Newbie

PHP Newbie

26/02/2007 16:24:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    if(isset($_COOKIE['cookienaam']))
?>
 
Jesse Degger

Jesse Degger

26/02/2007 16:57:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
if(isset($_COOKIE['poll_hoe_kom_je_hier'])) { echo "<center>er is al gestemd in de poll";
}
else { echo "Nog niet gestemd"; }
?>


werkt niet..

<edit> laatmaar, het path stond niet goed x'D </edit>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesse Degger
 
- SanThe -

- SanThe -

26/02/2007 17:04:00
Quote Anchor link
En wat werkt er wél? Je geeft niet erg veel info.
 
Jesse Degger

Jesse Degger

26/02/2007 17:04:00
Quote Anchor link
zie post voor uw reactie.
 
Jesse Degger

Jesse Degger

27/02/2007 20:04:00
Quote Anchor link
laatmaar, was ob_start vergeten -.-
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesse Degger
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.