Cookies

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Marijn

Marijn

10/10/2005 20:35:00
Quote Anchor link
Ik heb een inlogscript gemaakt..
daar zet ik mijn sessies in..
nu wil ik er een cookie aan toevoegen..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
setcookie("login", $iets , time()+60*60*24*30); //cookie wordt 30 dagen bewaard.
?>


als je dan inlogt.. krijg je een header fout.. terwijl
sessionstart(); gewoon helemaal bovenaan staat.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:40:16
 
S -

S -

10/10/2005 20:47:00
Quote Anchor link
wat is die fout dan?
en kan je een paar regels rond om de fout laten zien?
 
Vdleije .

vdleije .

10/10/2005 20:52:00
Quote Anchor link
Dat probleem heb ik ook, dat komt doordat er of css tussen de SESSION en cookie zit, of de headers zoals: <meta ... blablabla>
 
Marijn

Marijn

10/10/2005 23:45:00
Quote Anchor link
er zit niets tussen de session en het stuk dat ik het cookie set..
 
Marijn

Marijn

11/10/2005 17:18:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?
if ($submit){
if (isset($_COOKIE['login'])){
    echo "je bent al bekend ";
}

else{
    
    $sql_db = "SELECT id, loginnaam, paswoord, admin FROM $table WHERE loginnaam = '$_POST[loginnaam]' AND paswoord = '$_POST[paswoord]' '$_POST[admin]' ";
    $res_db = mysql_query($sql_db);

    // check of er een overeenkomst is met ingevoerde en uitgelezen bestanden
    if (mysql_num_rows($res_db) >= 1)
    {

        // zet de values van database in een array
        $row = mysql_fetch_array($res_db);

        // zet de sessions
        $sess_id = $row[id];
        $sess_loginnaam = $row[loginnaam];
        $sess_admin = $row[admin];

    
        // registreer ze
         $_SESSION['sess_id'] = $sess_id;  
         $_SESSION['sess_loginnaam'] = $sess_loginnaam;
         $_SESSION['sess_admin'] = $sess_admin;

$een = $sess_loginnaam;
setcookie("login", $een , time()+60*60*24*30); //cookie wordt 30 dagen bewaard.

else{
//form
?>
 
Eris -

Eris -

11/10/2005 17:50:00
Quote Anchor link
En dit include je ergens in. Wat is de exacte foutmelding?
 
S -

S -

11/10/2005 17:54:00
Quote Anchor link
Ik kan niet zien of dit moet in het gehele script, maar heb je gekeken naar de '{' en '}':


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?
if ($submit){
if (isset($_COOKIE['login'])){
    echo "je bent al bekend ";
}

else{
    
    $sql_db = "SELECT id, loginnaam, paswoord, admin FROM $table WHERE loginnaam = '$_POST[loginnaam]' AND paswoord = '$_POST[paswoord]' '$_POST[admin]' ";
    $res_db = mysql_query($sql_db);

    // check of er een overeenkomst is met ingevoerde en uitgelezen bestanden
    if (mysql_num_rows($res_db) >= 1)
    {

        // zet de values van database in een array
        $row = mysql_fetch_array($res_db);

        // zet de sessions
        $sess_id = $row[id];
        $sess_loginnaam = $row[loginnaam];
        $sess_admin = $row[admin];

    
        // registreer ze
         $_SESSION['sess_id'] = $sess_id;  
         $_SESSION['sess_loginnaam'] = $sess_loginnaam;
         $_SESSION['sess_admin'] = $sess_admin;

$een = $sess_loginnaam;
setcookie("login", $een , time()+60*60*24*30); //cookie wordt 30 dagen bewaard.
} // MISCHIEN MOET ER HIER NOG ÉÉN
else{
//form
?>
 
Han eev

Han eev

11/10/2005 18:38:00
Quote Anchor link
$sess_id = $row[id];
$sess_loginnaam = $row[loginnaam];
$sess_admin = $row[admin]; zet die namen is tussen de quotes!
dus $row['admin'] enz...
 
Marijn

Marijn

11/10/2005 19:41:00
Quote Anchor link
helpt ook niets..
ik ben opnieuw gaan sleutelen aan mijn script..
nu heb ik mijn cookies werkend..
Probelemen zo goed als weg..
nu vroeg ik me af hoe je kan voorkomen dat als je 2 variabelen vergelijk kan dat ze hoofdlettergevoelig zijn..
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

11/10/2005 19:54:00
Quote Anchor link
setcookie is net als header, er mag geen output voor komen. Ik los het altijd op door een meta refresh naar setcookie.php te maken, en daar de cookie te setten.
 
Marijn

Marijn

11/10/2005 19:59:00
Quote Anchor link
mhh.. maar hoe komt het dan dat je het vaak in scriptjes tussendoor ziet staan?
 
Jelmer -

Jelmer -

11/10/2005 20:25:00
Quote Anchor link
ob_start(); ^^,
Alle output wordt gebufferd, dus niet echt als output gegeven. Nu kan je rustig vanalles echoën voordat je setcookie() of header() doet. ob_start() houd alles tegen, en stuurt de hele handel, dus dan de headers eerst, pas aan het eind van het script op als uitvoer.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.