Cookies

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »
Yme-Jan

Yme-Jan

10/05/2005 19:13:00
Quote Anchor link
ik heb deze tut gelezen, maar ik snap er eigenlijk nog niks van..
ik wil mijn site namelijk cookie based maken,
zodat je maar 1x hoeft in te loggen enzo..
maar hoe werkt dan zoiets?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:21:31
 
Jelmer -

Jelmer -

10/05/2005 20:23:00
Quote Anchor link
if(!isset($_COOKIE['loggedin'])){
//login
}

if($_POST['password'] == "goed"){
setcookie("loggedin", "ik ben wel ingelogd!", time()+3600*24,"/",".phphulp.nl",0);
}

edit: PS: dit is niet de meest veilige manier ^^,
En verder kun je ook sessions gebruiken, daarmee blijft iemand ingelogd totdat hij zijn browser afsluit.
PPS: hou er wel rekeing mee dat er mensen zijn die cookies uitzetten. Dus je site cookie-based maken is ook niet echt een goed idee, nee, maak hem liever cookie-enabled.
Gewijzigd op 10/05/2005 20:25:00 door Jelmer -
 
Yme-Jan

Yme-Jan

11/05/2005 22:49:00
Quote Anchor link
mja.. maar werkt dat cookie-enebled anders dan?
 
Frank

Frank

11/05/2005 22:58:00
Quote Anchor link
Ja, dan werkt het ook wanneer een bezoeker geen cookies accepteerd. Oftewel een combinatie van sessions en cookies.
 
Yme-Jan

Yme-Jan

12/05/2005 10:49:00
Quote Anchor link
ik bedoel qua script ;)

edit: hoe haal ik da gegeven van username uit de cookie om te gebruiken in bijv. een query?
Gewijzigd op 12/05/2005 10:52:00 door Yme-Jan
 
Yme-Jan

Yme-Jan

12/05/2005 11:21:00
Quote Anchor link
Fout 1:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/opt/usr/wa4o6920633/DOMAIN/HTML/ts/level/home.php:17) in /usr/opt/usr/wa4o6920633/DOMAIN/HTML/ts/php/login.php on line 15
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
setcookie("treadstone", "$username", time()+3600*24,"/ts/",".a4o.nl",0); // regel 15
?>

hij maakt de cookie niet aan.

Fout 2:
wil ik inloggen met sessie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
$session
= $_SESSION['ts'];
$cookie = $_COOKIE['ts'];

if(!$cookie){
    echo "Niet ingelogd";
}
elseif(!$session){
    echo "Niet ingelogd";
}
else{
    echo "Wel ingelogd";
}

?>


hij kijkt of de cookie bestaat, besaat niet.
echter de sessie bestaat wel,
tog staat er Niet ingelogd..
hoe kan ik er voor zorgen dat hij de 1 met rust laat als die er niet is..

Edit:
Fout 2 is opgelost
Gewijzigd op 12/05/2005 11:28:00 door Yme-Jan
 
Yme-Jan

Yme-Jan

12/05/2005 12:20:00
Quote Anchor link
login.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
if($session){
    echo "You are already logged in.";    
}
else{
#########################################
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == POST){
    $username = $_POST['username'];
    $password = md5($_POST['password']);
    $b_cookie = $_POST['cookie'];
    
        $query = mysql_query("SELECT * FROM `ts_members` WHERE `username`='$username' AND `password`='$password'");
        $check = mysql_fetch_object($query);
        if(mysql_num_rows($query) != 0 && $check->activated == 1){
            if($b_cookie == ON){
                setcookie("treadstone", "$username", time()+3600*24,"/",".a4o.nl",1);
            }
else{
                $_SESSION['ts'] = $username;
            }

    echo "<table width=\"90%\" cellSpacing=\"0\" cellPadding=\"2\" border=\"1\" bordercolor=\"#000000\" style=\"border-collapse: collapse\" align=\"center\">";
    echo "<tr><td><b>Login</b></td></tr>";
    echo "<tr><td>You are logged in successfully. $b_cookie </td></tr>";
    echo "</table>";
    echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"1; url=index.php\">";
    
        }
else{
    echo "<table width=\"90%\" cellSpacing=\"0\" cellPadding=\"2\" border=\"1\" bordercolor=\"#000000\" style=\"border-collapse: collapse\" align=\"center\">";
    echo "<tr><td><b>ERROR</b></td></tr>";
    echo "<tr><td>Login Failure:<br>
                  1. Wrong Username or Password<br>
                  2. Empty Fields<br>
                  3. Account UnActivated"
;
    echo "</table>";
        }
}
else{
    ?>
<FORM ACTION="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $_SERVER['PHP_SELF'] ?>
" METHOD="POST">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?
    echo "<table width=\"90%\" cellSpacing=\"0\" cellPadding=\"2\" border=\"1\" bordercolor=\"#000000\" style=\"border-collapse: collapse\" align=\"center\">";
    echo "<tr><td width=\"25%\">Username:</td>";
    echo "<td width=\"75%\" align=\"center\"><input type=\"text\" style=\"width: 90%\" name=\"username\"></td></tr>";
    echo "<tr><td width=\"25%\">Password:</td>";
    echo "<td width=\"75%\" align=\"center\"><input type=\"password\" style=\"width: 90%\" name=\"password\"></td></tr>";
    echo "<tr><td width=\"25%\">Remember Me:</td>";
    echo "<td width=\"75%\" align=\"center\"><input type=\"checkbox\" name=\"cookie\" value=\"ON\"></td></tr>";
    echo "<tr><td colspan=\"2\"><input type=\"submit\" value=\"Login\"></td></tr>";
    echo "</table>";
    echo "</form>";

} }

?>


hier zit de fout op regel 15:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/opt/usr/wa4o6920633/DOMAIN/HTML/ts/level/home.php:17) in /usr/opt/usr/wa4o6920633/DOMAIN/HTML/ts/php/login.php on line 15

regel 15 is de setcookie...
weet iemand mss hoe ik dit kan verhelpen?
 
Eris -

Eris -

12/05/2005 12:30:00
Quote Anchor link
Heb je de php faq op deze pagina al gelezen?
 
Yme-Jan

Yme-Jan

12/05/2005 12:51:00
Quote Anchor link
:|
 
Mitch X

Mitch X

12/05/2005 13:18:00
Quote Anchor link
[faq] [/faq]
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.