Coolcarstyling.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »
Terence Hersbach

Terence Hersbach

06/08/2007 13:28:00
Quote Anchor link
Ook maar weer eens een site-review van mij :)

http://www.coolcarstyling.nl

Deze site heb ik steeds beetje voor beetje afgemaakt als ik mij verveelde / niets te doen had / huiswerk moest maken. Het gaat over 1 van mijn hobby's, getunede auto's. De site is begonnen met enkel het gespotte auto's gedeelte, later heb ik er een soort van profielensite van gemaakt en flink uitgebreid.

De site is nog niet volledig af, er moet nog oa. een pm systeem in en de kleine puntjes moeten nog afgemaakt worden.

De site is in OOP en templates opgebouwd.
De site is helaas niet in puur CSS, omdat ik toendertijd nog niet zo goed overweg kon met css. Ben ondertussen wel bezig om de tables er uit te werken.
errors werk ik er binnenkort ook nog even uit.

Maar ik zou zeggen.. laat jullie mening horen!

testaccount:
naam: test
ww: test
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 09:29:09
 
- wes  -

- wes -

06/08/2007 13:40:00
Quote Anchor link
Je forum is enorm traag, tegen de grens van irritant aan.

Zet ook even een maxinput op je login en pass.
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

06/08/2007 13:46:00
Quote Anchor link
@Wes:
Ik weet het niet bij mij is het Forum juist vrij snel....

Maar voor de rest ziet de site er goed uit qua layout..
 
Aaa Trump

aaa Trump

06/08/2007 13:58:00
Quote Anchor link
In je content heb je verschillende hokjes:
Rating bij gespotte auto's
100% Tuning - Video's
Enzovoorts

Ik vindt deze een beetje onoverzichtelijk, meschien met wat lijntjes? Ook vindt ik de login hokjes/knopjes net iet's te groot. Header is ook een beetje te druk.

Maar de rest is echt super!
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

06/08/2007 14:17:00
Quote Anchor link
Ik vind het er best goed uitzien alleen beetje standaard(niet lullig bedoeld). Met tuning krijg ik een hypermoderne site in gedachten .
.
voorbeeld: http://www.explosivecartuning.com/index.php
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jurgen assaasas
 
- wes  -

- wes -

06/08/2007 14:22:00
Quote Anchor link
@jurgen, zon site klik ik binnen 1 seconde weg, en meerdere met mij

overdrijven is ook een vak
 
Aaa Trump

aaa Trump

06/08/2007 14:26:00
Quote Anchor link
@jurgen

Ik klik hem weg:

Jumpcrap
Muziek
Lange laad tijd.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/08/2007 14:31:00
Quote Anchor link
wes schreef op 06.08.2007 14:22:
@jurgen, zon site klik ik binnen 1 seconde weg, en meerdere met mij

Ik dus...... weggeklikt in 2 á 3 seconden.
 
Henk

Henk

06/08/2007 14:38:00
Quote Anchor link
Ik klikte hem eerlijk gezegd pas na 10 seconden weg, toen was net dat muziek laadbalkje in beeld.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/08/2007 14:40:00
Quote Anchor link
Henk schreef op 06.08.2007 14:38:
Ik klikte hem eerlijk gezegd pas na 10 seconden weg, toen was net dat muziek laadbalkje in beeld.

Okee, het was bij mij ook iets langer. Maar hoe dan ook, een site om weg te klikken.
 
- wes  -

- wes -

06/08/2007 14:40:00
Quote Anchor link
aai resd mai kees
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

06/08/2007 15:16:00
Quote Anchor link
Ik vind het ook niets, maar het ging maar om het idee iig geen saaie layout(mijn mening).
 
Erik Rijk

Erik Rijk

06/08/2007 15:17:00
Quote Anchor link
http://www.coolcarstyling.nl/new/index.php?mod=forum&act=topic&id=22
Edit:
Beveilig je input, ik kan je hele website naar de t*ring helpen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erik Rijk
 
Timmy

timmy

06/08/2007 15:41:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 06.08.2007 15:16:
Ik vind het ook niets, maar het ging maar om het idee iig geen saaie layout(mijn mening).


zo saai vind ik de layout niet eens
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

06/08/2007 15:45:00
Quote Anchor link
De layout is heel overzichtelijk :) Misschien wat voor de kopteksten een idee om een ander lettertype te gebruiken zodat het lettertype niet overheerst, want dat idee heb ik er wel bij en dat maakt het een beetje standaard..
voorderest erg netjes!

Edit:

Het valt mij ook erg op dat hij 'hakkelt' tijdens het scrollen..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wout van der Burg
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

06/08/2007 17:04:00
Quote Anchor link
Erik schreef op 06.08.2007 15:17:
http://www.coolcarstyling.nl/new/index.php?mod=forum&act=topic&id=22
Edit:
Beveilig je input, ik kan je hele website naar de t*ring helpen.


:\

aangepast

edit: het forum is voor Wes expres langzaam gezet, anders krijg je daar dalijk net zo'n geflame als hierzo ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Thomas

Thomas

10/08/2007 13:55:00
Quote Anchor link
Voor mj is dit een vrij goede site die idd niet is om onmiddelijk weg te klikken.
Toch mis ik een paar kleuren om het wat interessanter te maken, en misschien wat overzichtelijker. (Voor mj is dit maar 60% overzichtelijk)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.