Couldn't find mysqli probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »
Joni Fleischer
Moderator

Joni Fleischer

02/02/2013 19:23:19
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik word helemaal gek.
Ik heb het volgende script wat maar een error blijft geven...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
if($result = $mysqli->query($qry)):
                    
                        if(!empty($_POST['voorn'])): $_SESSION['Form']['voorn'] = $_POST['voorn']; endif;
                        if(!empty($_POST['achtern'])): $_SESSION['Form']['achtern'] = $_POST['achtern']; endif;
                        
                        $_SESSION['Form']['error'] = false;
                        $_SESSION['Form']['succes'] = true;
                
                else:
                
                    $_SESSION['Form']['error'] = true;
                    $_SESSION['Form']['msg'] = 'Uw aanmelding kon niet worden voltooid.';
                
                endif;

?>


Ik krijg de error:

Warning: mysqli::query() [mysqli.query]: Couldn't fetch mysqli in /home/paintmarkt/domains/paintballmarkt.nl/public_html/beta1.1/php/registreren.php on line 483

Heeft iemand enig idee wat ik moet doen en wat ik fout doe??

Waarop if($result = $mysqli->query($qry)): dus line : 483 is...
Gewijzigd op 02/02/2013 19:23:56 door Joni Fleischer
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:50:34
 
Wouter J

Wouter J

02/02/2013 19:30:02
Quote Anchor link
Kunnen we vrij weinig over zeggen als we niet zien hoe je mysqli aan hebt gemaakt en hoe $qry eruit ziet ect.
 
Joni Fleischer
Moderator

Joni Fleischer

02/02/2013 20:17:56
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
$qry
= "INSERT INTO users VALUES(";
            $qry .= "'',";                                 // ID toevoegen
            $qry .= "'".$emailadres."',";                 // E-mail
            $qry .= "'".$wachtwoord."',";                 // Wachtwoord
            $qry .= "'".$voornaam."',";                 // Voornaam
            $qry .= "'".$achternaam."',";                 // Achternaam
            $qry .= "'".$postcode."',";                 // Postcode
            $qry .= "'".$huisnr."',";                     // Huisnummer
            $qry .= "'".$adres."',";                     // Adres
            $qry .= "'".$woonplaats."',";                 // Woonplaats
            $qry .= "'".$provincie."',";                 // Provincie
            $qry .= "'".$geboortedatum."',";             // Geboortedatum
            $qry .= "'".$geslacht."',";                 // Geslacht
            $qry .= "'".$telefoonnummer."',";             // Telefoon nummer
            $qry .= "'".$mobielnummer."',";             // Mobiel nummer
            $qry .= "'".date("Y-m-d")."',";             // Inschrijf datum
            $qry .= "'non-actief',";                     // Status
            $qry .= "'".$activatienummer."',";             // Activatie code
            $qry .= "'".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."'";     // IP adres
            $qry .= ")";
?>


En de mysqli:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$mysqli
= new mysqli(DATABASE_HST,USER_DB,PASS_DB,DATABASE_DB);
    if(mysqli_connect_errno())
    {

        trigger_error('Fout bij verbinding: '.$mysqli->error);
    }

?>
 
Wouter J

Wouter J

02/02/2013 20:20:51
Quote Anchor link
Je gaat van een mysqli object stijl (new MySQLi) naar een mysql procedurele stijl (mysqli_connect_errno) en weer naar een mysqli object stijl ($mysqli->query). Kies wat je wilt gebruiken: Of de procedurele of de object stijl.
 
Joni Fleischer
Moderator

Joni Fleischer

02/02/2013 20:23:02
Quote Anchor link
Is dat dan ook het probleem of een opmerking?

Ben bekend met het oude programeren, maar mysqli is nieuw voor mij..

Toevoeging op 02/02/2013 20:26:11:

Probleem al gevonden..

Had DATABASE_HOST mijn username ingevuld ipv localhost :D
 
Wouter J

Wouter J

02/02/2013 20:27:43
Quote Anchor link
Dat is inderdaad de oplossing en daarnaast nog veel duidelijker ook.

MySQLi kan op 2 manieren gebruikt worden, met allemaal functies:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$mysqli
= new mysqli_connect(...);

$result = mysqli_query($mysqli, 'SELECT foo FROM bar');

while ($row = mysqli_fetch_assoc($result)) {
    echo $row['foo'];
}

?>

Of in de object stijl:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$mysqli
= new MySQLi(...);

$result = $mysqli->query('SELECT foo FROM bar');

while ($row = $result->fetch_assoc()) {
    echo $row['foo'];
}

?>


Je moet 1 van die 2 kiezen, nu mix je die. Lees anders eens deze goede tutorial over MySQLi: http://phptuts.nl/view/26/
 
Erwin H

Erwin H

03/02/2013 09:39:44
Quote Anchor link
Even een tip. Dit:
Joni Fleischer op 02/02/2013 20:17:56:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
            $qry
.= "'',";                                 // ID toevoegen
?>

Doe je neem ik aan omdat het id veld een integer is met een auto_increment. Dan is dit in principe fout. Een string kan je namelijk niet in een integer veld proppen. Omdat mysql nogal makkelijk is zal het automatisch worden geconverteerd naar een nieuwe id waarde, maar je krijgt wel een warning "Incorrect integer value: '' for column 'id' at row 1".
Bij een auto_increment kan je de waarde gewoon weglaten, dan is er niets aan de hand. Wat je dan wel zal moeten doen (en wat altijd verstandig is) is het definieren van alle kolommen die je wilt invoeren. Nu geef je alleen een rits waardes, maar laat je het aan mysql om het in de juiste kolom in te voeren, dat is een recept voor fouten. Beter sql statement zou dus dit zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$qry
= 'INSERT INTO users(email, wachtwoord, voornaam, achternaam, etc, etc)
VALUES("'
.$emailadres.'","'.$wachtwoord.'","'.$voornaam.'","'.$achternaam.'","'.etc etc.'")';
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.