count - even getallen?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Tamara

Tamara

30/10/2008 13:11:00
Quote Anchor link
ik wil een stukje html laten zien als count op even staat (dus 2,4,6,8, etc)

is dat mogelijk?

Volgens mij is dit mogelijk met een if/else constructie. IEmand nog andere suggesties?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:06:47
 
- SanThe -

- SanThe -

30/10/2008 13:23:00
Quote Anchor link
if($count % 2 == 0)
// even getal
 
JvG G

JvG G

30/10/2008 13:25:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$getal
= 3;

if($getal / 2 == round($getal/2)) {
echo 'het getal is even';
}
else {
echo 'het getal is oneven';
}
[
/code]
 
- SanThe -

- SanThe -

30/10/2008 13:34:00
Quote Anchor link
@Jeroen van Gijzel: Waarom zo moeilijk?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

30/10/2008 13:36:00
Quote Anchor link
@SanThe: omdat 'ie waarschijnlijk niet beter weet ;).
 
JvG G

JvG G

30/10/2008 13:43:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 30.10.2008 13:34:
@Jeroen van Gijzel: Waarom zo moeilijk?


Weer iets geleerd :p
 
Tamara

Tamara

30/10/2008 13:44:00
Quote Anchor link
thnx SanThe :)
 
Hipska BE

Hipska BE

30/10/2008 14:05:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

function is_even($getal){
    return ($getal % 2) == 0;
}

function
is_oneven($getal){
    return ($getal % 2) != 0;
}


?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.