count id's in db.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Young Roger

Young Roger

30/08/2008 19:29:00
Quote Anchor link
Ik zocht even een manier om te kijken hoeveel items er in mijn DB zitten. Dit werkt, maar is er niet een goede manier met MySQL COUNT()?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$res = mysql_query("SELECT sid,small_content FROM small_content");
while ($arr = mysql_fetch_assoc($res)){
    $arr_counter += count($arr['sid']);
}
mysql_free_result($res);
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 07:10:19
 
Douwe

Douwe

30/08/2008 19:30:00
Quote Anchor link
mysql_num_rows($res);
;)
 
Young Roger

Young Roger

30/08/2008 19:35:00
Quote Anchor link
aight, even vergeten -.O
 
Robert Deiman

Robert Deiman

30/08/2008 19:39:00
Quote Anchor link
@Rogier

Met je huidige query is dat niet mogelijk, je wilt namelijk ook alle small_content() eruit halen. Bij een count() query dien je ook een group by te gebruiken, maar dan ben je de small_content kwijt (of krijg je er maar 1 van).

Douwe M heeft de voor jou gemakkelijkste oplossing al gegeven.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.