Count probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gijs

gijs

01/11/2006 13:30:00
Quote Anchor link
Hallo, weet iemand misschien hoe ik in 1 query 3 tellingen uit 1 kolom kan halen?

voorbeeld query is (deze werkt dus niet)
---------------------------------------------------------------------------------------

$query4 = "SELECT count(bonuspunten=3), count(bonuspunten=1),count(bonuspunten=0) FROM Wedstrijdpunten WHERE team_id=18";

----------------------------------------------------------------------------------------

Ik wil dus dat hij uit de kolom 'bonuspunten' telt hoevaak er '3' en hoevaak 1 en 0.

Groetjes Gijs
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 23:28:55
 
Frank -

Frank -

01/11/2006 13:41:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?
query4 = "
SELECT
  bonuspunten,
  COUNT(bonuspunten) AS aantal
FROM
  Wedstrijdpunten
WHERE
  team_id=18
AND
  bonuspunten IN(0, 1, 3)
GROUP BY
  (bonuspunten)
"
;
?>

Dit levert, afhankelijk van de resultaten van de WHERE, maximaal 3 records op met de juiste gegevens.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.