Count total posts on Digg script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mark Dijkstra

mark Dijkstra

25/01/2009 21:45:00
Quote Anchor link
Ik ben opzoek voor een project een script die kan uit lezen hoeveel posts een user heeft op digg en dan deze weer te geven als gewoon ceen nummer(cijfers)

ik heb gekeken naar api's maar ik word daar niet wijs van en kan ook niets op het net vinden.


groeten
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:29:40
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/01/2009 22:32:00
Quote Anchor link
Kun je dat niet zelf maken met functies als explode(), preg_replace(), etc.?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

25/01/2009 22:41:00
Quote Anchor link
Key aanvragen
cURL handleiding erbij pakken (vergeet de userAgent niet)
Deze link erbij pakken
XML uit elkaar trekken
Echo'en
 
Mark Dijkstra

mark Dijkstra

25/01/2009 22:46:00
Quote Anchor link
Zelf maken? Ai dat gaat me veelste lang duren :P Daarom ben ik ook opzoek naar een script anders gaat me het weken duren voordat het af is, als het gaat werken dan:P



groeten,
Mark
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/01/2009 22:48:00
Quote Anchor link
Wij zijn hier om je te helpen waar je vastloopt. Als je zelf nooit iets probeert zul je het nooit zelf kunnen maken en altijd maar afhankelijk zijn van anderen..
 
Mark Dijkstra

mark Dijkstra

25/01/2009 22:54:00
Quote Anchor link
Daar geef ik je gelijk mee maar goed dit heeft nogal haast en ik kan hier dus niet dagen over doen om het uit te gaan vinden, ik moet nog meer van dit soort api/scripts hebben namelijk dat is het rottige er ook van. Mocht het geen haast klus zijn geweest dan was ik het zelf wel uit gaan uitproberen.


groeten,
mark
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

25/01/2009 23:00:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$ch
= curl_init();

curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "http://services.digg.com/user/Jenocide312/submissions?appkey=http%3A%2F%2Fapidoc.digg.com");
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0);
curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, 'Example V1');
curl_setopt($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT,2);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER,1);

$data   = curl_exec($ch);
$xml    = new SimpleXMLElement($data);

echo $xml['total'];

curl_close($ch);
?>


Quick and dirty, maar je hebt een idee. Dit geeft het aantal submissions van de gebruiker Jenocide312. Wel even zelf een api-code aanvragen.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/01/2009 18:23:00
Quote Anchor link
Dacht dat je haast had?
 
Mark Dijkstra

mark Dijkstra

27/01/2009 13:40:00
Quote Anchor link
Klopt ;) heb het gezien en zal het gaan gebruiken. Thanks voor de snelle help :D


groeten,
Mark
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.