Countdown werkt niet in FF

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tim Fendt

Tim Fendt

07/01/2011 11:50:09
Quote Anchor link
Deze countdown werkt in IE en chrome maar niet in firefox. Weten jullie waarom?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
//change below target URL to your own
var targetURL="download/overzicht.php"
//change the second to start counting down from
var countdownfrom=5

var currentsecond=document.all.countdown.innerHTML=countdownfrom+1
function countredirect()
{
    if (currentsecond!=1)
    {
        currentsecond-=1
        document.all.countdown.innerHTML=currentsecond
    }
    else
    {
        window.location=targetURL
        return
    }
setTimeout("countredirect()",1000)
}
countredirect()

//De html
Wacht nog <span id="countdown" name="countdown"></span> seconden, Uw download word gestart
Gewijzigd op 07/01/2011 11:50:41 door Tim Fendt
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 13:49:35
 
Write Down

Write Down

07/01/2011 12:02:26
Quote Anchor link
Op zich weet ik niet direct de fout in je script. Ik heb echter wel een ander scriptgevonden dat het wél doet.
 
Tim Fendt

Tim Fendt

07/01/2011 12:03:50
Quote Anchor link
Wat wil je hier nou mee zeggen?
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

07/01/2011 12:13:58
Quote Anchor link
Dat als je er niet uitkomt hij een goed alternatief voor je heeft
 
Tim Fendt

Tim Fendt

07/01/2011 12:15:42
Quote Anchor link
Tobias Witmer op 07/01/2011 12:13:58:
Dat als je er niet uitkomt hij een goed alternatief voor je heeft


ik dacht dat hij dat sarcastisch bedoelde want volgens mij is dat hetzelfde script.
 
Mark L

Mark L

07/01/2011 12:32:24
Quote Anchor link
Het is sowieso fenomenaal dat het in Internet Explorer werkt.

Maar de term 'document.all' wordt niet algemeen ondersteund. Dit kun je dan ook beter weglaten.
Je kunt de span-tag denk ik beter zo oproepen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.getElementById('countdown').innerHTML = currentsecond;


Edit:
Let hierbij ook op regel 6!
Gewijzigd op 07/01/2011 12:33:43 door Mark L
 
Tim Fendt

Tim Fendt

07/01/2011 12:42:17
Quote Anchor link
Mark L op 07/01/2011 12:32:24:
Het is sowieso fenomenaal dat het in Internet Explorer werkt.

Maar de term 'document.all' wordt niet algemeen ondersteund. Dit kun je dan ook beter weglaten.
Je kunt de span-tag denk ik beter zo oproepen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.getElementById('countdown').innerHTML = currentsecond;


Edit:
Let hierbij ook op regel 6!


Hartstikke bedankt het werkt nu :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.