create query: error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Louis Deconinck

Louis Deconinck

13/04/2013 10:21:40
Quote Anchor link
Ik krijg deze error #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 22 bij volgende query:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
CREATE TABLE admin (
  sitetitel varchar(25),
  sitesubtitel varchar(100),
  hometekst1 varchar(10000),
  hometekst2 varchar(10000),
  analytics varchar(15),
  headerkleur varchar(7),
  navigatiekleur varchar(7),
  contentkleur varchar(7),
  footerkleur varchar(7),
  sitetitelkleur varchar(7),
  tekstfooterkleur varchar(7),
  email varchar(100),
  hoetekst varchar(10000),
  voorwaarden varchar(10000),
  kliks int(11),
  beloning decimal(11,3),
  aantalkliks int(11),
  bankgegevens varchar(1000),
  uitbgrens decimal(11,3),
  paypal varchar(1000),
) ;    -- <--------- dit is line 22


Dit is de volledige query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
-- Dit is de database, kopieer alle tekst en plaats deze bij phpadmin in een SQL-query

CREATE TABLE aanbieding (
  id int(11) AUTO_INCREMENT,
  product varchar(100),
  omschrijving varchar(500),
  prijs decimal(11,2),
  PRIMARY KEY (id)
) AUTO_INCREMENT=1 ;

CREATE TABLE admin (
  sitetitel varchar(25),
  sitesubtitel varchar(100),
  hometekst1 varchar(10000),
  hometekst2 varchar(10000),
  analytics varchar(15),
  headerkleur varchar(7),
  navigatiekleur varchar(7),
  contentkleur varchar(7),
  footerkleur varchar(7),
  sitetitelkleur varchar(7),
  tekstfooterkleur varchar(7),
  email varchar(100),
  hoetekst varchar(10000),
  voorwaarden varchar(10000),
  kliks int(11),
  beloning decimal(11,3),
  aantalkliks int(11),
  bankgegevens varchar(1000),
  uitbgrens decimal(11,3),
  paypal varchar(1000),
) ;

INSERT INTO admin (sitetitel, sitesubtitel, hometekst1, hometekst2, headerkleur, navigatiekleur, contentkleur, footerkleur, sitetitelkleur, tekstfooterkleur, hoetekst, voorwaarden, wachtwoord) VALUES ('Sitetitel', 'Sitebeschrijving', 'Eerste tekst', 'Tweede tekst', '#000000', '#7f7f7f', '#ffffff', '#000000', '#ffffff', '#ffffff', 'Hoe werkt het tekst', 'Voorwaarden tekst', 'cc03e747a6afbbcbf8be7668acfebee5');

CREATE TABLE cred (
  id int(11) AUTO_INCREMENT,
  saldo decimal(11,3),
  totaal decimal(11,3),  
  klikenwin decimal(11,3),
  refopbrengst decimal(11,3),
  overig decimal(11,3),
  PRIMARY KEY (id),
) AUTO_INCREMENT=1 ;

CREATE TABLE gebr (
  id int(11) AUTO_INCREMENT,
  voornaam varchar(50),
  email varchar(100),
  wachtwoord varchar(32),
  ref1 int(11),
  ref2 int(11),
  ip varchar(20),
  dlemail varchar(100),
  PRIMARY KEY (id)
) AUTO_INCREMENT=1 ;

CREATE TABLE klik (
  id int(11),
  afbid int(11),
  gebr int(11),
  tijd int(11),
  PRIMARY KEY (id)
) ;

CREATE TABLE klikenwin (
  id int(11) AUTO_INCREMENT,
  afbeelding varchar(1000),
  url varchar(1000),
  kliks int(11),
  PRIMARY KEY (id)
) AUTO_INCREMENT=1 ;

CREATE TABLE links (
  id int(11) AUTO_INCREMENT,
  url varchar(200),
  tekst varchar(40),
  PRIMARY KEY (id)
) AUTO_INCREMENT=1 ;

CREATE TABLE tijd (
  code int(11),
  voornaam varchar(50),
  email varchar(100),
  wachtwoord varchar(32),
  ref int(11),
  ip varchar(20),
) AUTO_INCREMENT=1 ;

CREATE TABLE winnaars (
  id int(11) AUTO_INCREMENT,
  naam varchar(100),
  datum int(11),
  PRIMARY KEY (id)
) AUTO_INCREMENT=1 ;


Hoe kan ik dit probleem oplossen?
Gewijzigd op 13/04/2013 10:26:17 door Louis Deconinck
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 02:56:39
 
Bart V B

Bart V B

13/04/2013 10:30:03
Quote Anchor link
Het probleem zit hem de regel paypal varchar(1000),.
Daar staat een komma die er niet hoor. Als je die weghaalt werkt het gewoon.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
CREATE TABLE admin (
  sitetitel varchar(25),
  sitesubtitel varchar(100),
  hometekst1 varchar(10000),
  hometekst2 varchar(10000),
  analytics varchar(15),
  headerkleur varchar(7),
  navigatiekleur varchar(7),
  contentkleur varchar(7),
  footerkleur varchar(7),
  sitetitelkleur varchar(7),
  tekstfooterkleur varchar(7),
  email varchar(100),  
  hoetekst varchar(10000),
  voorwaarden varchar(10000),
  kliks int(11),
  beloning decimal(11,3),
  aantalkliks int(11),
  bankgegevens varchar(1000),
  uitbgrens decimal(11,3),
  paypal varchar(1000), <<<<----- DEZE , weghalen
) ;
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/04/2013 10:30:38
Quote Anchor link
Op lijn 21 van je eerste code-blok staat er een komma na het laatste veld. Dat kan uiteraard niet ;-)
Gewijzigd op 13/04/2013 10:30:52 door - Ariën -
 
Louis Deconinck

Louis Deconinck

13/04/2013 10:35:48
Quote Anchor link
Ok, dat was inderdaad een domme fout :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.