Cron Jobs

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Zero Dead

Zero Dead

28/08/2005 15:29:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik zoek de command om een pagina te openen die zorgt dat er een script word uitgevoerd... dan had ik deze command gevonden via google: /usr/bin/wget -O/dev/null -q http://194.126.173.109/~eliteaveng/crons/_cron_generate-stats.php maar die werkt niet, moet ik hierin nog wat veranderen ofzo?

Bij voorbaat dank,
ZeRo
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 20:53:10
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 15:32:00
Quote Anchor link
wget is een ftp-program. lijkt me niet de bedoeling.
 
Zero Dead

Zero Dead

28/08/2005 15:34:00
Quote Anchor link
SanThe:
wget is een ftp-program. lijkt me niet de bedoeling.


lees het artikel op: http://www.phpfreakz.nl/artikelen.php?aid=44&page=2&print=1
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 15:37:00
Quote Anchor link
Met het commando 'php filenaam' krijg je de html uitvoer terug.
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 15:49:00
Quote Anchor link
Haal dat foutgebeuren er eens uit weg (-q) en sla hem eens ergens op (-o dus naar een echt pad laten gaan) en bekijk de uitvoer eens.

Als je er niet bij kan, zou je dat wat ik hierboven zette eens kunnen proberen en er > /usr/jij/output.txt achter kunnen zetten. Als het goed is slaat hij dan de uitvoer van de terminal op in dat bestand.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 15:52:00
Quote Anchor link
Werk jij op een linux bakkie? Is wget geïnstalleerd?
 
Zero Dead

Zero Dead

28/08/2005 15:56:00
Quote Anchor link
dus zoiets: /usr/bin/wget -O/home/eliteaveng/domains/eliteavengers.w3b.be/public_html/output.txt -q http://194.126.173.109/~eliteaveng/crons/_cron_generate-stats.php
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 15:57:00
Quote Anchor link
en anders (hoop ik) apt-get wget (make|install|clean) enz.
En zonder linux/unix lijkt het mij sterk dat hij over Cronjobs beschikt.

(Had het hier net even op de terminal (MacOSX->Darwin->Unix) geprobeerd, maar ik moest nog wget installeren. )
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 16:08:00
Quote Anchor link
Bij mij doet ie het? Ik krijg de pagina binnen.

Edit: 'php filenaam' werkt natuurlijk alleen local en wget (is toch een soort ftp-program) haalt het van een andere machine.
Gewijzigd op 28/08/2005 16:13:00 door - SanThe -
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 16:10:00
Quote Anchor link
Ik krijg dit als antwoord (waneer ik gewoon wget ipv /usr/bin enz. gebruik.)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
PowerBook:~ jelmer$ wget http://194.126.173.109/~eliteaveng/crons/_cron_generate-stats.php
--16:09:45--  http://194.126.173.109/%7Eeliteaveng/crons/_cron_generate-stats.php
           => `_cron_generate-stats.php'
Connecting to 194.126.173.109:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
Length: unspecified [text/html]

    [ <=>                                 ] 1,273          1.21M/s            

16:09:47 (1.21 MB/s) - `_cron_generate-stats.php'
saved [1273]

PowerBook:~ jelmer$
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 16:17:00
Quote Anchor link
Idem hier.

Alleen duidelijk wat trager dan @Jelmer.
 
Zero Dead

Zero Dead

28/08/2005 16:19:00
Quote Anchor link
This page will be Generated once every 10 minutes.
Last Generated: Sunday, August 28th, 2005 04:18:10 PM

Thx!:D(het was uiteindelijk: */1 * * * * /usr/bin/wget -O/home/eliteaveng/ -q http://194.126.173.109/~eliteaveng/crons/_cron_generate-stats.php )
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 16:23:00
Quote Anchor link
*/1 * * * * dit is elke minuut
*/10 * * * * is elke 10 minuten
 
Zero Dead

Zero Dead

28/08/2005 16:25:00
Quote Anchor link
weet ik, dit was om te testen...

Anders moest ik 10minuten wachten tot ik wist of ie het deed;)
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 16:27:00
Quote Anchor link
Ik snap het...;-)
 
Zero Dead

Zero Dead

28/08/2005 16:28:00
Quote Anchor link
blijkbaar was iemand die de link kende naar die pagina gegaan want nu update hij niet meerAfbeelding
 
Zero Dead

Zero Dead

28/08/2005 16:32:00
Quote Anchor link
maar SanThe hoe werkt dat open filename dan?
gewoon met: open http://194.126.173.109/~eliteaveng/crons/_cron_generate-stats.php

ps de server waar ik op host is NIET van mij..:P
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 16:37:00
Quote Anchor link
Dan lijkt mij wget de enige mogelijkheid, omdat je een webpagina moet aanvragen.
edit: als ik open gebruik, opent hij gewoon mijn webbrowser. Ik heb dus geen idee wat er gebeurt waneer je dit op een server doet.

Maar als je de cronjob uitvoert op dezelfde server als dat het bestand staat, kan je ook php /path/to/your/file.php doen volgens mij.
Gewijzigd op 28/08/2005 16:39:00 door Jelmer -
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 16:38:00
Quote Anchor link
php filename

Dit werkt alleen local, helaas.
Dat commando wat jij hebt met wget, dat werkt. Ik heb het geprobeerd op jouw gegevens. (http://194.126.173.109/~eliteaveng/crons/_cron_generate-stats.php)

Edit:Typo
Gewijzigd op 28/08/2005 16:41:00 door - SanThe -
 
Zero Dead

Zero Dead

28/08/2005 16:40:00
Quote Anchor link
dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
open /home/eliteaveng/domains/eliteavengers.w3b.be/public_html/_cron_generate-stats.php -q
? lol ik ben nogal een noob met cron jobs:P
 
Zero Dead

Zero Dead

28/08/2005 16:42:00
Quote Anchor link
*
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
open /home/eliteaveng/domains/eliteavengers.w3b.be/public_html/crons/_cron_generate-stats.php -q
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.