cronjob

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »
Kurtik watson

kurtik watson

28/11/2011 13:26:20
Quote Anchor link
Beste,

Ik wil een cronjob doen. Bij mijn webhosting kan ik alles ingeven: minuut uur etc..alleen mails versturen lukt me niet. En ik vind dit ook nergens terug, ook niet in google.

Ik heb een php script waarbij ik gegevens ophaal uit database en ik wil dat iedereen op bepaalde tijdstip een mail ontvangt van zijn status etc..

Als voorbeeld heb ik gemaakt:

$sql = "SELECT * FROM members WHERE naam = kurt OR naam = tati";
$resultaat= mysql_query($sql);while ($rij = mysql_fetch_array($resultaat))
{
echo $rij['geboortedatum'];
mail($rij['email'],hallo,hoe gaat het,an);
}

Kan iemand me hierbij helpen of weet iemand wat ik fout doe?

Mvg,
Kurt
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:17:30
 
TJVB tvb

TJVB tvb

28/11/2011 13:27:43
Quote Anchor link
Zorg eens voor foutafhandeling, je query zal al fout gaan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 13:29:50
Quote Anchor link
ik mis wat strings in je mail().
Tenzij je een constantes hebt die zo heten: hallo,hoe gaat het,an
 
Kurtik watson

kurtik watson

28/11/2011 13:35:14
Quote Anchor link
Is bedoeld als constantes ja, enkel om te testen he..maar werkt niet..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 13:37:17
Quote Anchor link
Foutafhandeling.......
Op zowel je mail() als je mysql_query
 
TJVB tvb

TJVB tvb

28/11/2011 13:38:57
Quote Anchor link
Het lijken me geen constante maar tekst of heb je ergens in je code define staan?

Heb je de query die je hebt staan al eens gewoon uitgevoerd?
 
Kurtik watson

kurtik watson

28/11/2011 13:43:20
Quote Anchor link
klopt tekst ja, is een fout van mij..met een define moet het zo normaal wel lukken dan zeker?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

28/11/2011 13:47:35
Quote Anchor link
Nee, define heb je geheel niet nodig.
Maar kijk eens naar WAT er FOUT gaat. LOG je ERRORS, test je query
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 13:51:59
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
// voorbeeld van includeren mysql_connectie. Gebruik volledig pad, die je ook krijgt bij het echo'en van $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].
include "/home/username/domein.nl/public_html/mysql_connection.inc.php";

// nog wat instellingen
$onderwerp = "Dit is het onderwerp";
$bericht = "Dit is het bericht";

// query draaien
$sql = "SELECT * FROM members WHERE naam = 'kurt' OR naam = 'tati'";
$resultaat= mysql_query($sql);

// is de query gelukt? ja/ nee?
if($resultaat) {
    // even while-loopen totdat we alles gehad hebben.
    while ($rij = mysql_fetch_assoc($resultaat)) {
        echo $rij['geboortedatum'];
        // kijken of wel kunnen mailen
        if(mail($rij['email'],$onderwerp,$bericht)) {
            echo "Gebruiker van ".$rij['email']." is gemaild\n";
        }
else {
            echo "Mail is niet verstuurd door een technische fout.";
        }
    }
}
else {
// query is stuk, waarom? Zie de error ;-)
echo "Er is een fout opgetreden aan onze kant: ".mysql_error();
}

?>


This should work...
Neem aan dat je wel een volledig pad bij een e.v.t include gebruikt.
Gewijzigd op 28/11/2011 13:59:09 door - Ariën -
 
TJVB tvb

TJVB tvb

28/11/2011 13:56:05
Quote Anchor link
@aar dan moet je tati ook wel goed doen (regel 5) ;)
$sql = "SELECT * FROM members WHERE naam = 'kurt' OR naam = 'tati'";

@Kurtik, zie je het verschil en begrijp je het?
Gewijzigd op 28/11/2011 13:56:54 door TJVB tvb
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 13:59:54
Quote Anchor link
Done....

Ik blijf erbij dat het voorbeeld wel wat vreemd is dat je een voorwaarde in je query hebt voor een voornaam of een achternaam.
 
Erwin H

Erwin H

28/11/2011 14:03:33
Quote Anchor link
Het enige wat ik nooit zou doen is die SQL error aan de gebruiker tonen (regel 27). Die kan namelijk heel wat interessante info geven aan potentiele hackers en voor de meeste normale gebruikers zegt het toch niets. Leuk voor een admin error log, niet voor de browser.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 14:08:24
Quote Anchor link
Draai jij dan cronjobs in je browser, Erwin?
 
Erwin H

Erwin H

28/11/2011 14:18:43
Quote Anchor link
haha, fair enough :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.