[CSS] aligneren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »
Jan H

Jan H

02/11/2008 10:50:00
Quote Anchor link
Beste,

ik ben momenteel bezig aan m'n nieuwe site. Ik heb echter al 2 problemen met CSS waarvan ik zelf de oplossing niet direct weet.

1/
http://janheuninck.be/contact.php
=> De errorberichten rechts moeten verticaal gecentreerd worden. Ik heb gewerkt met vertical-align: middle; maar dit werkt niet...

2/
http://janheuninck.be/index.php
=> De menublokken moet rechts gealigneerd worden, zodat de uiterst rechtse kant van het 4e blok gelijk komt met de rechterkant van mn titel. text-align: right werkt niet... Als ik op elk menu-blok float: right; toepas, dan is alles wel mooi langs rechts uitgelijnd, maar dan staan m'n menu-blokken in omgekeerde volgorde...


Kan iemand me hierbij helpen?


alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 01:39:23
 
GaMer B

GaMer B

02/11/2008 10:56:00
Quote Anchor link
Voor de eerste heb ik nog niet echt naar gekeken, maar voor de tweede wel:

Voeg eens rond om die vier menu divs een extra div in:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
            <div style="float: right;">
            <div class="menu_item" id="item_1" onclick="window.location.href='over.php';">
                    <p>Over mij</p>
                </div>
                <div class="menu_item" id="item_2" onclick="window.location.href='projecten.php';">
                    <p>Projecten</p>
                </div>
                <div class="menu_item" id="item_3" onclick="window.location.href='links.php';">
                    <p>Links</p>

                </div>
                <div class="menu_item" id="item_4" onclick="window.location.href='contact.php';">
                    <p>Contact</p>
                </div>
            </div>


Die float: right; zal dan alle menu items naar rechts verplaatsen binnen in de menu div.
 
Jan H

Jan H

02/11/2008 10:58:00
Quote Anchor link
Tuurlijk, dat ik daar niet aan gedacht heb xD

bedankt!
 
GaMer B

GaMer B

02/11/2008 10:59:00
Quote Anchor link
No problem.

Wat bedoel je precies met die eerste?
 
Jan H

Jan H

02/11/2008 11:03:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 02.11.2008 10:59:
No problem.

Wat bedoel je precies met die eerste?


Bij de textarea: de "niet geldig" moet verticaal gecentreerd worden t.o.v. het invoerveld. Nu staat dit onderaan t.o.v. de invoer
 
GaMer B

GaMer B

02/11/2008 11:17:00
Quote Anchor link
De enige manier die ik kan vinden, is een manier om het aan de bovenkant van de textarea te alignen, in plaats van onderaan. En die manier is hier uitgelegd.

Het nadeel van die manier is dat je een label moet gebruiken. Verder zou ik geen andere manier kunnen bedenken op dit moment.
 
Eddy E

Eddy E

02/11/2008 13:18:00
Quote Anchor link
Je moet eigenlijk sowieso wel een label gebruiken. Denk ook aan braille-lezers en spraaksoftware etc.

Een label is hieruitermater geschikt voor. Maar ik zie dat het al gelukt is (je foutmeldingen staan netjes in het midden erachter).

Ps even je een spatie bij Naam / Voornaam invullen en dan weer halen blijft een groen vinkje geven ;).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eddy E
 
Jan H

Jan H

02/11/2008 13:21:00
Quote Anchor link
Eddy Erkelens schreef op 02.11.2008 13:18:
Je moet eigenlijk sowieso wel een label gebruiken. Denk ook aan braille-lezers en spraaksoftware etc.

Een label is hieruitermater geschikt voor. Maar ik zie dat het al gelukt is (je foutmeldingen staan netjes in het midden erachter).

Ps even je een spatie bij Naam / Voornaam invullen en dan weer halen blijft een groen vinkje geven ;).


Dan elke span van een foutboodschap in een label plaatsen? of de span's vervangen door labels?

De validatie klopt inderdaad nog niet, hiervoor heb ik een andere topic gestart :) Bedankt voor de tips
 
Eddy E

Eddy E

02/11/2008 14:07:00
Quote Anchor link
Spans vervangen door labels.
Spans zijn daar niet voor. Labels wel.
En met wat gespeel met margins/paddings kan je het echt heel netjes maken ;).


Afbeelding

Voorbeeldje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<li class="verplicht">
    <label for="naam">Naam van groep</label>
    <label class="bijschrift" for="naam">Naam van groep zo schrijven: <b>6a</b> of <b>7/8</b>.</label>
    
    <input name="naam" type="text">
</li>
<li>
    <label for="admin">Leerkracht/admin</label>
    <label class="bijschrift" for="admin">Indien niet aanwezig: <a href="n.p?s=332bc17c3eblb30aa981">gebruiker toevoegen</a></label>
    
    <select name="admin">
        <option value="3">Meester Eddy</option>
        <option value="13">Juffrouw Diana</option>
    </select>
</li>



En de rest is met CSS ;).
En dit is goed leesbaar voor braille etc. Tevens valideert het (denk ik) wel, maar dat is nog niet getest.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eddy E
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.