css background

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mark

Mark

26/10/2008 17:13:00
Quote Anchor link
hallo.
url(images/body_all_bckg.jpg)
ik heb het volgende script in mijn css van de body:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
background: url(images/body_top_bckg.jpg) no-repeat center top #171c20;

nu, wat dit doet: hij zet body_top_bckg.jpg een keer op de top.
Wat ik nu wil is dat hij body_top_bckg.jpg een keer op de top en de rest vult met images/body_all_bckg.jpg(die steeds herhalen). Ik krijg dit alleen niet voor elkaar, iemand wel?

Groeten. Mark
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 15:38:21
 
Mark

Mark

26/10/2008 17:40:00
Quote Anchor link
niemand?
 
Mark

Mark

26/10/2008 17:41:00
Quote Anchor link
o, sorry ik was te snel. Klopt. Ik mag pas over 24 uur wat zeggen. Mja dat is beetje te laat... Ik moet website vandaag inleveren.
 
--

--

26/10/2008 17:49:00
Quote Anchor link
Ja dat is dus geen reden om zo opdringerig te doen..

Maak gewoon een div die je linksboven zet voor dat ene plaatje en doe de andere met background-image en background-repeat.
 
Mark

Mark

26/10/2008 17:52:00
Quote Anchor link
lang verhaal maar dat kan niet...
 
--

--

26/10/2008 17:55:00
Quote Anchor link
Heb jij even pech?
Hoezo kan dat niet? Je kunt toch zeker wel een divje toevoegen?
 
Mark

Mark

26/10/2008 18:07:00
Quote Anchor link
ja maar plaatje kan er niet in. Te lang verhaalmoet je de website zien enzo...
 
Lode

Lode

26/10/2008 19:21:00
Quote Anchor link
Wat een onzin verhaal, eerst kom je met een vraag, dan ligt het ineens allemaal aan de rest van je site.

Een achtergrond css probleempje kan je toch makkelijk repliceren lijkt me.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lode
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/10/2008 20:08:00
Quote Anchor link
Maak gewoon 1 plaatje van zeg 2000px hoog met de top en de onderkant erin. Die laat je repeaten langs de x-as.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
body {background: url(plaatje.jpg) top left repeat-x;}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.