CSS divjes probleem

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

04/02/2011 12:32:17
Anchor link
Hoi allemaal,

Ik heb een klein probleem en hoop dat jullie mij daarmee kunnen helpen,

Ik heb nu een paar divjes die gewoon over elkaar staan.
dus

<div>blaat</div>
<div>blaat</div>

Omdat deze divjes relative gepositioneerd zijn vallen deze dus netjes over elkaar heen.

enkel heb ik het probleem dat de 2e div zich net 1 px lager bevind als de eerst, en de 3e 1px lager als de 2e, enz enz enz.

Graag zou ik willen weten hoe ik dit op kan lossen zodat dit niet meer gebeurt.

mvg,

Tim
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 16:33:44
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

04/02/2011 12:34:01
Anchor link
Zou je wat relevante code kunnen plaatsen (stukje css bijvoorbeeld)
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

04/02/2011 13:15:06
Anchor link
CSS

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
.editor_text_field {
    background: #FFFFFF;
    border: 1px solid blue;
    width: 1px;
    display: none;
    position: relative;
}


HTML

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
// div1
<div class="editor_text_field" id="editor_field_<? echo $i; ?>" onmousedown="indexStart(event, 'editor_field_<? echo $i; ?>'); dragStart(event, 'editor_field_<? echo $i; ?>')">
                        <div id="editor_field_<? echo $i; ?>_text" style="border: 1px solid blue; position: absolute;"></div>
                    </div>
// div2
<div class="editor_text_field" id="editor_field_<? echo $i; ?>" onmousedown="indexStart(event, 'editor_field_<? echo $i; ?>'); dragStart(event, 'editor_field_<? echo $i; ?>')">
                        <div id="editor_field_<? echo $i; ?>_text" style="border: 1px solid blue; position: absolute;"></div>
                    </div>
// div3
<div class="editor_text_field" id="editor_field_<? echo $i; ?>" onmousedown="indexStart(event, 'editor_field_<? echo $i; ?>'); dragStart(event, 'editor_field_<? echo $i; ?>')">
                        <div id="editor_field_<? echo $i; ?>_text" style="border: 1px solid blue; position: absolute;"></div>
                    </div>
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

04/02/2011 13:15:29
Anchor link
Div probleempje hier, css probleempje daar... waarom hou je niet alles in je 1e post??? Dat houdt het een stuk overzichtelijker.

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/position-css/76107/
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/div-probleempje/76093/
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

04/02/2011 17:49:19
Anchor link
Topic gesloten, graag verder gaan in dit topic [/modedit]
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.