CSS goed in FF niet in IE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Danny

Danny

03/02/2010 20:07:00
Quote Anchor link
Goededag peeps ..

Ik gebruik in mijn website style.css, nu weergeeft hij dit perfecto in firefox maar helaas niet in IE. Nu ben ik zelf al helemaal geen fan van IE maarja er zijn sommige mensen die het nog wel gebruiken.

Het gaat iig om het volgende:
tekst {
padding: 0px 10px 0px 20px;
display:block;
color:#525757;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size: 11px;
text-align: left;
}

Dit roep ik aan met <tekst>hier mijn tekst</tekst>.
Waarom weergeeft hij dit in Firefox wel zoals het hoort, maar in IE7 niet?

Greetingsss
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 02:56:52
 
Victor Php

Victor Php

03/02/2010 20:11:00
Quote Anchor link
Er zitten als het goed is enkele verschillen tussen.
Als ik met pixels invoer zie ik bij IE één px minder dan in FF..

Je kan kijken of de gebruiker IE heeft en hem dan een speciale css meegeven..

(IE6 moet je ook voor opletten ;p)
 
Jens erd

Jens erd

03/02/2010 20:12:00
Quote Anchor link
edit: verkeerde gedacht.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jens erd
 
- -

- -

03/02/2010 20:12:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk omdat <tekst> geen bestaande tag is. Gebruik <p> of <div>, dat zal een stuk beter werken!

Edit: wat Jens zegt :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Danny

Danny

03/02/2010 20:20:00
Quote Anchor link
Herjan schreef op 03.02.2010 20:12:
Waarschijnlijk omdat <tekst> geen bestaande tag is. Gebruik <p> of <div>, dat zal een stuk beter werken!


Het klopt dat er iets is met <tekst> want <p> pakt hij wel goed.
Alleen ik gebruik <p> al maar ik wil sommige tekst een andere opmaak geven dus moet ik een nieuwe tag aanmaken. Bijvoorbeeld <tekst> ;)

Alleen dat pakt hij ineens niet. Waarom niet?
 
Pepijn

Pepijn

03/02/2010 20:23:00
Quote Anchor link
Daarvoor zijn classes uitgevonden:
<p class="normaal">
<p class="speciaal">

Je CSS:
.normaal {
color: #FFFFFF;
}
of
p .normaal {
color: #FFFFFF;
}

Edit:

Ik vind je zo cool met je 'peeps'
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 
Danny

Danny

03/02/2010 21:37:00
Quote Anchor link
Pepijn schreef op 03.02.2010 20:23:
Daarvoor zijn classes uitgevonden:
<p class="normaal">
<p class="speciaal">

Je CSS:
.normaal {
color: #FFFFFF;
}
of
p .normaal {
color: #FFFFFF;
}


Thnx man, it works!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.