css grid html code waar ik moet plaatsen in mij wordpress theme precies?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Johannes davidian

johannes davidian

09/11/2019 11:45:01
Quote Anchor link
Hallo,
ik wil gebruik maken van css grid in underscores theme in wordpress om 3 kolomen te maken voor de head van mij website.
1- eerste kolom voor de title
2-tweede kolom voor de logo
3-dede kolom voor tel.nummer
nu ik zit te twijfelen waar precies deze html code ik moet plaatsen
deze code is voorbeeld:
Quote:

<div class="grid-container">
<div class="grid-item1"></div>
<div class="grid-item2"></div>
<div class="grid-item3"></div>

</div>


mij vraag is nu waar precies deze grid-container en grid-item classes ik moet plaatsen?

in header.php of gewoon in pagina gedeelde van wodpress met code editor.
welke methode is het beste in header.php of in pagna geedeeelde?
dank u wel
johan
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:16:41
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2019 11:54:30
Quote Anchor link
Dit zijn vooral dingen die je prima in je template kan plaatsen dan in plaats van je content die je in je Dashboard beheert. Waar je het moet plaatsen, dat weet ik niet, gezien ik geen inkijk heb op de hiërarchische template-structuur van die template. Ook weet ik niet wel grid-systeem het is.

Maar volgens mij is dit best eenvoudig uit te zoeken door het zelf te proberen, lijkt me.

Verder hebben we gelukkig ook code-tags. Quote is bedoeld om berichten te citeren, niet om code in te wrappen ;-)
 
Johannes davidian

johannes davidian

09/11/2019 12:01:47
Quote Anchor link
dank u wel,
ik heb header.php bestand en custom-header.php bestand in mij theme
zou ik extra header.php bestand maken en daar het HTML code veplaatsen.
zou deze optie goede oplossing zijn ?
Ik wl alleen advies van U.
johan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2019 12:16:12
Quote Anchor link
Johannes davidian op 09/11/2019 12:01:47:
ik heb header.php bestand en custom-header.php bestand in mij theme
zou ik extra header.php bestand maken en daar het HTML code veplaatsen.
zou deze optie goede oplossing zijn ?

Ik hoop dat je een child-template set hebt gemaakt? Dan kan je daarin prima verder werken, zonder dat bij een template-update van de bouwer je eigen code 'breekt' of 'verdwijnt'.

Quote:
Ik wl alleen advies van U.
johan

Eh, dit is een forum. Iedereen is vrij om te reageren.
Als je één op één hulp wilt is een vacature misschien de beste oplossing.
Gewijzigd op 09/11/2019 12:18:49 door - Ariën -
 
Johannes davidian

johannes davidian

09/11/2019 12:35:59
Quote Anchor link
dank u wel,
ik heb niet gedacht over child theme.
ik denk deze child-theme is de beste oplossing .
johan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2019 12:37:30
Quote Anchor link
Lees je ook eens in over de template-overerving in Wordpress, en de hiërarchie erachter:
https://developer.wordpress.org/themes/basics/template-hierarchy/
en vooral dit overzicht is een mooie 'cheatsheet' voor bij het ontwikkelen.
Gewijzigd op 09/11/2019 12:39:48 door - Ariën -
 
Johannes davidian

johannes davidian

09/11/2019 13:13:29
Quote Anchor link
dank u wel
johan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.