CSS probleem dringend...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nick

Nick

14/12/2008 19:17:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een layout deze :
http://nicdew77.test.freehostia.com/
maar nou lukt het me maar niet om het plaatje wat in het midden moet staan er te laten staan en nog een andrere vraag hoe moet dat plaatje dadelijk mee lopen met de tekst???

Groetjes Nick en alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 10:05:02
 
Mrhocoma

mrhocoma

14/12/2008 19:37:00
Quote Anchor link
zoiets zou kunnen werken
.kolom_middle{
background-image: url(../afbeeldingen/kolom_midden_achter.jpg);
background-repeat: repeat-y;
}
 
Nick

Nick

14/12/2008 20:01:00
Quote Anchor link
ik zal het morgen proberen zit nu niet op de goeie computer
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

14/12/2008 20:50:00
Quote Anchor link
Gebruik een reset.css en dan zal je niet tegen zo'n problemen aanlopen..
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

14/12/2008 21:29:00
Quote Anchor link
ja gewoon in het begin alles declaren.. zoiets als * {margin:0; padding:0; enz enz}

op deze manier heb je alles al gedclareerd en scheelt het weer met :hover en dergelijke te werken
 
PHP Newbie

PHP Newbie

14/12/2008 23:34:00
Quote Anchor link
Nick schreef op 14.12.2008 20:01:
ik zal het morgen proberen zit nu niet op de goeie computer


Oef wat dringend
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.