CSS probleempje met veldopmaak

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marcel K

Marcel K

17/03/2007 20:31:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,
in een form heb ik een veld als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<tr>
          <td align="right" valign="top">Uw echte naam : </td>
          <td><input name="echte_naam" type="text" id="echte_naam" class="{$input_fout}" value="{$echte_naam}" size="25" maxlength="25" /></td>
        </tr>

Bij verwerking van het formulier wordt er gekeken of het veld leeg is, is het leeg dan krijgt de class de volgende inhoud mee via Smarty:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
.input_fout {
background-color: #ffffff;
border-style: solid;
border-width: 1px;
border-color: #FF0000;
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size: 10px;
color: #000000;
}


zolang er geen fout is moet de border-color #cccccc zijn.

hoe kan ik voor elkaar krijgen dat bij een goede situatie de veldopmaak (border-color) #cccccc is en bij fout #ff0000 ?
met andere woorden: hoe kan ik de opmaak omschakelen ?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:16:01
 
Marcel K

Marcel K

17/03/2007 21:37:00
Quote Anchor link
zet hier maar slotje op, probleem is al opgelost
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.