css van een grid pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/10/2019 22:46:17
Quote Anchor link
Hoe staat het in de broncode?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 18:51:31
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

19/10/2019 22:58:34
Quote Anchor link
Nogmaals: je hebt nu dingen dubbel staan. Dit hele stuk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<script>
$(function(){
  if(!$('#sidebar').text().trim()) $('#sidebar').hide();
});
</script>

<script>
$(function(){
  if(!$('#sidebar').text().trim()) $('#sidebar').hide().next().css('width','100%');
});
</script>

moet je vervangen door:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<style>
input.ontwerp-zelf-je-keuken{
  width: 100%;
  padding: 3px;
  cursor: pointer;
  box-shadow: 6px 6px 5px; #999;
  -webkit-box-shadow: 6px 6px 5px #999;
  -moz-box-shadow: 6px 6px 5px #999;
  font-weight: bold;
  background: #ffff00;
  color: #000;
  border-radius: 10px;
  border: 1px solid #999;
  font-size: 150%;
}
#OrderButton1 + input.ontwerp-zelf-je-keuken{
  margin-top: 10px
}
</style>
<script>
$(function(){
  //hide sidebar
  if(!$('#sidebar').text().trim()) $('#sidebar').hide().next().css('width','100%');
  //add extra button
  $('#OrderButton1').after('<input onclick="window.location.href=\'https://www.kitchenetteonline.nl/Keuken-Configurator\'" class="ontwerp-zelf-je-keuken" type="button" value="Ontwerp zelf je keuken" />');
});
</script>

En als het dan werkt, en je wilt even de puntjes op de i zetten, dan haal je die ellenlange style="..." in de eerste input (de gele button in de header) weg, en vervang je door class="ontwerp-zelf-je-keuken".
Gewijzigd op 19/10/2019 23:01:29 door Rob Doemaarwat
 
Peet Peterse

Peet Peterse

19/10/2019 23:23:57
Quote Anchor link
Beste Rob,

Het werkt !!!!!!!!!! ik heb de code inderdaad verwijderd en precies na

<body {$sBodyLogic}>

geplaatst en het werkt!.

Dank voor uw informatie, Iederdeen heeft altijd gezegd dat het absoluut niet kan maar u kent veel leuke trucjes.
Tot zover bedankt en wellicht tot de volgende keer.......

Toevoeging op 20/10/2019 12:48:38:

Beste Rob,
Ik zou graag willen weten of het mogelijk is om een MegaMenu te kunnen maken? Zoals u het weet ik kan bij index.html en templater.css bestanden komen.
Als het nodig is maak ik een nieuwe topic van.
Alvast bedank voor uw reactie.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.