CSS vraag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stien ss

stien ss

23/06/2007 18:10:00
Quote Anchor link
Hee,

Ik been een leek wat betreft css dus waarschijnlijk is dit een hele makkelijke vraag. Ik heb 2 kolommen ( geen faux ), de ene wil ik een fixed width laten hebben en de andere kolom de rest.

Ik had al zoiets

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
<div>
    <
div style="width:220px; float:left">
    <
/div>

    <
div style="width:100%; float:right">
    <
/div>
<
/div>
?>


Alleen dan wordt de tweede kolom gewoon 100% en niet 100% - 220px. Hoe los ik dit op?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stien ss
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:40:42
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

23/06/2007 18:13:00
Quote Anchor link
1) De div waar ze in staan ook 100% maken.

2) Door de 1e kollom in de 2e te plaatsen. De tekst komt ernaast te staan door float: right.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/06/2007 18:34:00
Quote Anchor link
In CSS tutorial 3 leg ik uit hoe je dit kunt doen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.