CSS wel in firefox, niet in IE?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Danny

Danny

25/11/2008 15:11:00
Quote Anchor link
Goededag mensen ..

In mijn site maak ik gebruik van CSS (wie niet tegenwoordig =P)
en nu heb ik een heading aangemaakt, alleen die noem ik <musictitel>
en heb daar opmaak aan gegeven.

Nu laat hij het in Firefox wel goed zien, maar in Internet Explorer doet hij het niet, dan laat hij gewoon de standaard opmaak zien =S

Moet ik mijn css op een andere manier inladen ofzo? Waarom doet hij het in Internet Explorer niet?

Groeten ..
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 16:55:51
 
Niek Ha

Niek Ha

25/11/2008 15:12:00
Quote Anchor link
Hoe ziet je css eruit
 
- SanThe -

- SanThe -

25/11/2008 15:13:00
Quote Anchor link
Geef even een link dan kan men het bekijken.
 
Danny

Danny

25/11/2008 15:27:00
Quote Anchor link
dit is de link naar mijn site:

www.dannyemmerik.nl/hardbasz

dan zie je op de homepage de namen Harcore To The Bone XII & Ground Zero 2008

in firefox zijn ze de zelfde kleur als de links in mijn menu alleen in IE niet :(

hier is de regel uit mijn css:
musictitel {
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
margin: 15px 0px 0px 0px;
color:#D8CD8D;
font-size:16px;
font-weight:bolder;
}

en ik roep het uiteraard op met <musictitel> </musictitel>
 
Koen B

Koen B

25/11/2008 15:37:00
Quote Anchor link
probeer dit eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td width=480 class='musictitel'> Harcore To The Bone XII<a href=index.php?pagina=music&id=2><img src=images/icons/download.gif border=0 width=25 height=20></a></td>
 
Danny

Danny

25/11/2008 15:40:00
Quote Anchor link
koen schreef op 25.11.2008 15:37:
probeer dit eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td width=480 class='musictitel'> Harcore To The Bone XII<a href=index.php?pagina=music&id=2><img src=images/icons/download.gif border=0 width=25 height=20></a></td>

dat doet hij helaas niet ..
dan laat hij het ook in firefox niet meer zien met opmaak
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny
 
ReZon

ReZon

25/11/2008 16:58:00
Quote Anchor link
Zo moet hij het echt wel doen.

.musictitel {
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
margin: 15px 0px 0px 0px;
color:#D8CD8D;
font-size:16px;
font-weight:bolder;
}
</style>
</head>
<body>
<div class ="musictitel">hallo </div>
</body>
</html>
 
Danny

Danny

27/11/2008 22:04:00
Quote Anchor link
Thank you René =D
Hij doet het gelukkag in Firefox en in IE ..

Hartstikke bedankt (Y) ,, ken ik weer verder
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

27/11/2008 22:26:00
Quote Anchor link
@Danny, probeer deze manier aan te leren om je css te gebruiken.

Tip: je kan meerdere stylen aan een tag hangen:
<div class="musictitel geel">Hallo</div>

Je css kan je dan zo opbouwen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
.musictitel {
    font-weight:bold;
}
.geel {
    color:yellow;
}
 
Niek Weevers

Niek Weevers

29/11/2008 17:42:00
Quote Anchor link
Gebruik voor titels de h-tags (h1, h2 enz)
Deze zijn daar voor bedoeld. Kijkt Google ook veel liever naar
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.