CSS werkt niet helemaal goed

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michel

michel

22/03/2006 11:01:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een probleem met mijn site:

http://chat.ch.funpic.org/Site/header.htm

Als je hem in FireFox bekijkt is de site goed, maar in Internet Explorer zie je een witte streep...

iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?
Alvast bedankt!!
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 16:15:19
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

22/03/2006 11:08:00
Quote Anchor link
Je doet je lay-out met images in tabelcellen zie ik. Dat geeft in IE inderdaad vaak problemen. De oplossing is niet altijd even gemakkelijk, maar probeer eens:

• een TD waar een image in zit deze stijl geven:
<td style="line-height: 0px"></td>

• in dezelfde style kun je ook margin: 0, en/of padding: 0 proberen.
 
Michel

michel

22/03/2006 11:21:00
Quote Anchor link
hmm, werkt helaas niet...
zijn er nog meer manieren of?
 
Bart van der veen

bart van der veen

22/03/2006 11:28:00
Quote Anchor link
<table border=0>

of

table, tr, td{border:none; bordercollapse:collapse;}

ie zet stardaard er een 1px boder is
 
Michel

michel

22/03/2006 11:37:00
Quote Anchor link
Werkt nog niet...
 
Michel

michel

22/03/2006 11:47:00
Quote Anchor link
Edit: Hij werkt! (Eerlijk gezegd geen idee wat er nu verkeerd was, heb een backup teruggezet van het bestand, die aangepast en nu werkt het!!)

Iedereen bedankt voor jullie reacties!!
 
Bart van der veen

bart van der veen

22/03/2006 12:10:00
Quote Anchor link
zeker weten ik heb nogsteed een hele lelijke tussen ruimte in ie.
 
Ed Wisseborn

Ed Wisseborn

22/03/2006 12:20:00
Quote Anchor link
Idem als Bart. Ben wel benieuwd naar de rest.
Succes.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

22/03/2006 12:33:00
Quote Anchor link
Okee, de bekende stoplap:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
* {
    margin: 0;
    padding: 0;
}


bovenin je <style> tags
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

22/03/2006 12:37:00
Quote Anchor link
In IE7 ziet het er normaal uit nu...
Ziet er goed uit trouwens!
 
Michel

michel

22/03/2006 13:20:00
Quote Anchor link
Danku, Volgens mij is het goed zo :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.