[csshover.htc] aan het praat?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sebas

Sebas

03/01/2007 12:15:00
Quote Anchor link
Yoo,

Beste wensen allemaal!

Submenu's onder site: www.zorgelooszakelijk.nl/saas werkt onder ie6 nog niet helemaal goed de rest zoals firefox of ie7 werken het wel.

Het probleem ligt aan csshover.htc.

Normaal moet code zo uitzien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<!--[if IE]>
<style type="text/css" media="screen">
body {
behavior: url(css/csshover.htc);
font-size: 100%;
}
#primary-nav ul li {float: left; width: 100%;}
</style>
<![endif]-->
<!--[if lt IE 7]>
<style type="text/css">
#primary-nav ul li a {height: 1%;}
</style>
<![endif]-->


Na uploaden vanuit cms krijg ik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<!--[if IE]>
<style type="text/css">
body#primary-nav ul li </style>
<![endif]-->
<!--[if lt IE 7]>
<style type="text/css">
#primary-nav ul li a
</style>
<![endif]-->


Onder statische manier werkt hij perfect zie: http://www.zorgelooszakelijk.nl/ietest/

Weten jullie misschien een andere oplossing hoe ik csshover.htc toch aan het praat kan krijgen ?

Alvast bedankt

Mussel,
Mus
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sebas
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:57:22
 
Simon Blok

Simon Blok

03/01/2007 13:54:00
Quote Anchor link
- Verkeerd gelezen -

Edit:

En als je de behavior in de CSS-file zet?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Simon Blok
 
Sebas

Sebas

03/01/2007 15:25:00
Quote Anchor link
Behavior zit ook onder css-file.
Is dat soms beveiligd dat deze systeem een htc bestand uitzet??
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.