CSS/plaatjes laad niet in FF

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Meddiecap B

Meddiecap B

18/06/2010 15:44:28
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb een raar probleem. Ik heb het bij 1 website.

Ik zie alleen tekst bij het laden van een pagina. In andere browsers zie ik wel de opmaak e.d.

Ik heb FF geupdate, opnieuw opgestart, pc restart, buffet/cookies etc deleted. Ik krijg gewoon geen opmaak te zien en geen foto's.

De link naar de CSS is ook goed.

Heeft iemand hier ervaring mee?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 01:43:45
 

18/06/2010 15:46:47
Quote Anchor link
Voorbeeld?
 
- Mark -

- Mark -

18/06/2010 15:47:04
Quote Anchor link
heb je het online staan? kunnen we kijken of we hetzelfde probleem hebben.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

18/06/2010 16:13:21
Quote Anchor link
Nee nooit ervaring mee gehad... Schijnbaar doe je gewoon iets verkeerd :) maar omdat je geen link hebt kunnen wij je helaas niet helpen.
 
Meddiecap B

Meddiecap B

18/06/2010 19:25:38
Quote Anchor link
Hier wat broncode, maar weet niet of je er wat aan hebt. Zo'n blanco pagina geeft zelfs geen CSS weer. Wel als ik style="" aan een tag toevoeg. Plaatjes worden ook niet weer gegeven.

EDIT
Het heeft denk ik ook met <base> te maken. Als ik nmlk een andere pagina+css bestand in de betreffende folder zet, krijg ik wel opmaak. Wanneer ik <base> weghaal is alles weer verdwenen.
/EDIT

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>

<link href="styles/styles.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<!--[if IE 8]>
  <link href="styles/styles_ie.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<![endif]-->
<!--[if IE 7]>
  <link href="styles/styles_ie7.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<![endif]-->

</head>

<body>
    <div class="container">
    
    <p>bla bla bla</p>
    </div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 18/06/2010 19:29:54 door Meddiecap B
 

18/06/2010 22:32:48
Quote Anchor link
Je gebruikt zeker ook htaccess om de urls te rewriten?
Let er dan op dat je bij de echte bestanden een / voor de urls zet.
Zie ook bijvoorbeeld de .htaccess van cakephp wat er minimaal nodig is voor rewrite.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

19/06/2010 09:38:05
Quote Anchor link
Je hebt in FF ook niet gewoon CSS disabled?
 
Meddiecap B

Meddiecap B

19/06/2010 10:10:21
Quote Anchor link
Ik ga ook een .htaccess gebruiken, maar die heb ik nu nog niet in gebruik. Ik heb dit probleem zowel online als offline (wamp).

CSS staat uiteraard aan, anders had ik dit wel met alle sites. Ik heb het uiteraard wel na gekeken.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

19/06/2010 11:36:13
Quote Anchor link
Heb je geen online voorbeeld waar we kunnen testen? Werkt wat makkelijker.

En waarom 3 verschillende CSS bestanden?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

19/06/2010 12:09:15
Quote Anchor link
Als je een voorbeeld hebt kunnen we kijken wat het probleem is.

Als je de ANWB belt omdat je auto niet vooruit komt vragen ze ook wat er aan de hand is? en als je niet gelijk zegt dat vier autobanden lek zijn dan schiet het natuurlijk niet op want dan hadden ze gelijk de sleepauto kunnen laten komen.

tevens verwacht ik dat je de CSS in een map CSS of Styles hebt staan. Je roept de bestanden wel aan maar bent vergeten voor alle linkjes naar de afbeeldingen ../ te zetten, is een vermoede. Maar goed dan blik ik weer terug op het verhaal van de ANWB.
Gewijzigd op 19/06/2010 12:11:16 door Bas IJzelendoorn
 
P Lekensteyn

P Lekensteyn

19/06/2010 12:52:56
Quote Anchor link
..in andere browsers...

Bedoel je daarmee alleen Internet Exploder?
Dat ligt dan aan jouw CSS bestanden, styles/styles.css wordt altijd geladen en in IE7/IE8 worden twee andere bestanden geladen.
 
Meddiecap B

Meddiecap B

20/06/2010 18:57:50
Quote Anchor link
Als ik een andere CSS aanroep, styles/styles_ie.css, styles/styles_ie7.css, dan werkt het ook niet.

Ik kan niet meer van een voorbeeld geven, het is zoals ik het hierboven vernoem. De CSS is als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
@charset "utf-8";
/* CSS Document */

* { margin: 0px; padding: 0px;}

body {
    font-family: Verdana;
    font-size: 20px;
}
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

20/06/2010 20:55:26
Quote Anchor link
Maar het gaat toch over plaatjes in je CSS die zie ik hier helemaal niet in staan.
 
Meddiecap B

Meddiecap B

20/06/2010 21:17:41
Quote Anchor link
neen, helemaal niet..'t gaat over alle opmaak, niet alleen de plaatjes

als jullie dit overnemen, krijgen jullie dan wel opmaak? ook in FF?

EDIT: ik wil jullie bedanken voor de hulp. Ik heb het niet kunnen oplossen. Ik ben gewoon 'from scratch' overnieuw begonnen. Het het werkt nu wel allemaal :S
Ik blijf het vaag vinden.
Gewijzigd op 20/06/2010 22:11:21 door Meddiecap B
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.