Cu2 script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gerben

Gerben

07/02/2005 09:44:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een UBBC Script gedownload van de volgende site:

http://spacefrog.ath.cx/extra/phphulp/ubbc/

En ik heb een CU2 Script:

Wijzigen.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
ob_start();
include_once("config.php");
include ('menu.php');
if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] == "" AND $_COOKIE['loggedid'] == ""){
echo "$fout";
exit;
}

if($_POST['wijzig']){
$update = "UPDATE members SET naam='".$_POST['naam']."', geaardheid='".$_POST['geaardheid']."', geslacht='".$_POST['geslacht']."', homepage='".$_POST['homepage']."', woonplaats='".$_POST['woonplaats']."', provincie='".$_POST['provincie']."', geboortedatum='".$_POST['geboortedatum']."', msn='".$_POST['msn']."', relatie='".$_POST['relatie']."', ondertitel='".$_POST['ondertitel']."', ondertitel='".$_POST['ondertitel']."', berichtenbalk='".$_POST['berichtenbalk']."', muziek='".$_POST['muziek']."' WHERE gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'";
$query = mysql_query("$update") or die(mysql_error());
begintabel("Profiel is gewijzigt!");
echo "Profiel is succesvol gewijzigt, een moment geduld.."; eindetabel();
echo "<META HTTP-EQUIV='refresh' CONTENT='2; URL=profiel.php?id=".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'>";
}

else {
$select = "SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'";
$query = mysql_query($select);
$list = mysql_fetch_object($query); begintabel("Profiel wijzigen");
echo "<center><table width=100%><form method=post action=wijzigen.php>

<TD><b>Homepage tekst:<p><TD><textarea name=ondertitel cols=50 rows=10>$list->ondertitel</textarea><TR>
<TD><input type=submit name=wijzig value=Wijzig></form></table>"
;
}

eindetabel();
ob_end_flush();
?>


En om het profiel te laten zien:

Profiel.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php
ob_start();
include_once("config.php");


mysql_query("UPDATE members SET bekeken = bekeken+1 WHERE gebruikersnaam = '".$_GET['id']."'");

$Ledenonline = mysql_query("SELECT * FROM online WHERE gebruikersnaam = '".$_GET['id']."'");
$aantalon = mysql_num_rows($Ledenonline);    
if($aantalon == "1") {
$online = "<font color=green>Online</font>";
}

else {
$online = "<font color=red>Offline</font>";
}


$select = "SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam='".$_GET['id']."' AND activatie='ja'";
$query = mysql_query($select);
$bestaat = mysql_num_rows($query);
if ($bestaat == 1)
{

while ($list = mysql_fetch_object($query))
{


echo "<bgsound src='$list->muziek'>";

begintabel("Profiel bekijken");echo "
<table width=100%><TR><TD width=60%>
<table>

<TD><b>Aantal keer bekeken:<TD>$list->bekeken<TR>
<TD><b>Privebericht:<TD><a href=pb.php?user=$list->gebruikersnaam>Stuur $list->gebruikersnaam een Privebericht</a><TR>
<TD><b>Email:<TD><a href=email.php?id=$list->gebruikersnaam>Stuur $list->naam een Email</a><TR>
<TD><b>Score Homepage:<TD>"
; $ID = $list->id; include("rating.php"); echo "<TR>
</table>
</TD><TD width=40% valign=top>
<center><FORM name=guideform>
<SELECT style='color: #FFFFFF; background-color: #94BD24; width: 150' name=guidelinks onChange=window.location=document.guideform.guidelinks.options[document.guideform.guidelinks.selectedIndex].value>
<OPTION SELECTED value=javascript:void(0)>Vrienden</OPTION>"
;

$select = "SELECT * FROM vriendenlijst WHERE id='$list->id'";
$query = mysql_query($select);
while ($list2 = mysql_fetch_object($query))
{

echo "<OPTION value=profiel.php?id=$list2->vriend>$list2->vriend</OPTION>";
}


echo"</SELECT>
</FORM>"
;
if($list->avatar == ""){
echo "<i>Geen Foto</i>";
}

else {
echo "<center><img src=avatars/$list->avatar></center>";
}

echo "</center></TD></TR></table>";
eindetabel();

begintabel ("<b>Berichtenbalk</b>");
echo "<table width=100%><TR><TD><marquee width=100% style='cursor: default' onmouseover='this.stop()' onmouseout='this.start()'>$list->berichtenbalk</marquee></TD></TR></table>";
eindetabel();

begintabel ("<b>Profiel text</b>");
echo "<table><TR><TD>$list->ondertitel</TD></TR></table>";
eindetabel();
}
}


else {
begintabel("Fout!");echo "<B>Er is een Fout opgetreden.</b><BR><li>Profiel bestaat niet<Br><li>Profiel is niet geactiveerd<Br>";
eindetabel();}

ob_end_flush();
?>
</td></tr></table>

Maar als ik dat probeer te verwerken krijg ik bij wijzigen.php een witte pagina terwijl ie normaal gewoon werkt! Kan iemand deze verwerken dat hij het wel doet?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 19:30:52
 
Gerben

Gerben

07/02/2005 09:45:00
Quote Anchor link
Sorry voor het brede bericht!
 
Gerben

Gerben

08/02/2005 08:14:00
Quote Anchor link
Niemand?
 
B a s
Beheerder

B a s

08/02/2005 09:20:00
Quote Anchor link
je moet je $_POST vars ff echo-en.. kijken of alles wel goed gaat.. gaat het niet goed dan weet je waardoor het komt!

Gerben, eerst zelf moeite doen, niet de eerste keer.. als je nu niet eerst zelf moeite doet, dan block ik je account.. succes met het probleem, volg mijn instructies..
 
Gerben

Gerben

08/02/2005 09:52:00
Quote Anchor link
Mijn account blokken? Net of ik geen moeite doe. En dat script dan?
 
Johan

Johan

08/02/2005 10:34:00
Quote Anchor link
raar... dus je krijgt helemaal niks te zien???
 
Gerben

Gerben

08/02/2005 10:44:00
Quote Anchor link
Het werkt normaal wel maar als ik dat script verwerk zie je alleen een witte pagina.

http://www.wyger.nl/usr/m2d/webkids/

daar kun je zien hoe hij het normaal wel werkt als je je aanmeld.
 
Jelmer -

Jelmer -

08/02/2005 17:28:00
Quote Anchor link
log dan even lekkur in met:

gebruiker: bugmenot
wachtwoord: bugme
email [email protected]

(voor als je nog email verwacht op dat adres, ga naar mailinater.com en log in met notathometoday.)
 
Gerben

Gerben

09/02/2005 14:26:00
Quote Anchor link
Goedzo Jelmer
 
Gerben

Gerben

15/02/2005 15:24:00
Quote Anchor link
Niemand?
 
Thijs -

Thijs -

15/02/2005 15:33:00
Quote Anchor link
voor de maker van webkids --> gebruik voor een wysiwyg dan fckeditor ;) werkt wel in firefox
 
Gerben

Gerben

16/02/2005 19:36:00
Quote Anchor link
ja daar zat ik ook aan te denken maar dat werkt niet :( misschien kan iemand dat wel?
 
Jelmer -

Jelmer -

16/02/2005 19:39:00
Quote Anchor link
[personal]Heb fckeditor prachtig draaien, is een eitje. Daar zou ik wel even bij willen helpen op zich. [/personal]
Gewijzigd op 16/02/2005 19:44:00 door Jelmer -
 

26/02/2005 10:57:00
Quote Anchor link
fckeditor heb ik ook draaien op een insert-form om data naar mijn database te sturen. Alleen heb ik geen idee hoe ik dan een update form moet maken. Hoe roep ik dan de bestaande data uit de database op?
 
Jelmer -

Jelmer -

26/02/2005 14:13:00
Quote Anchor link
zie de documentatie, en de voorbeelden. Bij de laatste versie (2.0.2 RC2 geloof ik) zit een prima documentatie. En alleen in het bestand fckeditor.php zit in de comments al genoeg informatie om het voor elkaar te zetten.

PS: dit heb ik gebruikt in dat gebeuren van Gerben.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
include_once("fckeditor.php");

$oFCKeditor = new FCKeditor('ondertitel') ; //naam van de textarea -> met deze key komt hij terug bij $_POST
    $oFCKeditor->BasePath = $map . "/" ; // de directory waar de dir 'editor' in staat.
    $oFCKeditor->Width = "100%"; // breedte in pixels
    $oFCKeditor->Height = "500"; // hogte in pixels
    $oFCKeditor->Config['SkinPath'] = $map . '/editor/skins/office2003/' ; //de skin; zie de dir editor\skins voor andere mogelijkheden
    $oFCKeditor->ToolbarSet = "Default"; // andere sets moeten worden geconfigureerd in fckconfig.js
    $oFCKeditor->Value = str_replace("\n","",$list->ondertitel); // de al bestaande waarde
    
    echo $oFCKeditor->CreateHtml(); // de uitvoer van het hele textarea
?>


PPS: breedte en hoogte kunnen zoals je ziet ook in procenten en andere waarden ^^,
Gewijzigd op 26/02/2005 14:14:00 door Jelmer -
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

26/02/2005 14:18:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL);
?>

Als je dit boven aan de pagina zet krijg je errors te zien 'als er iets fout is'
Als je fouten krijg tte zien meld z edan hier ffe dan kunnen wij je weer een stuk verder helpen .
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.