curdate + 10 dagen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bram

Bram

27/01/2007 11:29:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zet met een probleempje, ik heb een agenda met evenementen nu wil ik dat van af de CURDATE tot +10 dagen alle evenementen weer gegeven worden.

met de volgende query krijg ik dus precies het omgekeerde:

$select = mysql_query("SELECT * FROM agenda WHERE datum BETWEEN DATE_SUB(CURDATE(), INTERVAL 10 DAY) AND CURDATE()");

while($list = mysql_fetch_object($select)){
echo"$list->evenement
";

weet iemand hoe je dit op kan lossen?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 08:44:32
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/01/2007 11:33:00
Quote Anchor link
Je gebruikt DATE_SUB, maar die trekt juist de datum af van vandaag. Je moet DATE_ADD hebben.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.