Curl foutmelding https vanop mijn webhosting

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Hugo Wachters

Hugo Wachters

06/11/2020 14:18:01
Quote Anchor link
Beste

1Ik gebruik de functie Curl om e communiceren met sites.
Sommige https sites geven een response maar andere https sites geven een foutmlding zoals hieronder

Quote:
Failed to connect to www[.]elevator-audio[.]co[.]uk port 443: Connection refused


Dit gebeurt wanneer ik het script uitvoer vanop mijn webhost.
Wanneer ik het uitvoer vanop mijn lokale XAMPP installatie werk het wel.

Hebben jullie een idee ?

Bedankt
Hugo
Gewijzigd op 06/11/2020 14:19:06 door Hugo Wachters
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 08:37:41
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2020 14:35:39
Quote Anchor link
Welke waardes geef je mee aan het cURL-script?
 
Hugo Wachters

Hugo Wachters

06/11/2020 15:21:06
Quote Anchor link
Bedankt voor de reactie, Ariën.

Het scriptje is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
$ch
= curl_init($url);
curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, $useragent );
curl_setopt($ch, CURLOPT_REFERER, $referrer);
curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, false);
curl_setopt($ch, CURLOPT_NOBODY, false);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER,true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_ENCODING,"");
curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 60);
curl_setopt($ch, CURLOPT_FRESH_CONNECT, TRUE);
$headers = array(
     "Cache-Control: no-cache",
);

curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, $headers);
        
$contents = curl_exec($ch);
?>


$url, $useragent en $referrer worden via een forumulier meegegeven.

Zoals vermeldt xwerkt het met http adressen en soppige https adressen
Bij andere, zoals degenen die in de foutmelding werkt het niet vanop mijn webhosting
Vanop mijn lokale XAMPP installatie werkt het wel.

Bedankt
Hugo

Edit:
Code-tags geplaatst i.p.v. quote-tags die bedoeld zijn voor citeren van tekst.
Gewijzigd op 06/11/2020 15:28:10 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2020 15:32:45
Quote Anchor link
Goed deze eens toe?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
curl_setopt($ch,CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, false);


Eigenlijk is het beter om deze op true te zetten, en een CA-certificaat mee te geven in je configuratie:
https://www.saotn.org/dont-turn-off-curlopt_ssl_verifypeer-fix-php-configuration/

Maar voor niet-belangrijk gebruik zou het weinig kwaad kunnen. Als er nou transactionele handelingen aan te pas komen, zoals belangrijke requests plaatsvinden zoals betalingshandelingen, dan zou ik die werkwijze zeker toepassen.
Gewijzigd op 06/11/2020 15:35:19 door - Ariën -
 
Hugo Wachters

Hugo Wachters

06/11/2020 15:50:47
Quote Anchor link
Bedankt voor het antwoord Ariën

Ik heb het net toegevoegd maar ik krijg spijtig genoeg dezelfde foutmelding voor bijvoorbeeld https[://]www[.]elevator-audio[.]co[.]uk
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2020 15:58:48
Quote Anchor link
Is het certificaat wel oké? Bij ene bezoek via de browser, wordt daar niet over gestruikeld?
Gewijzigd op 06/11/2020 15:59:11 door - Ariën -
 
Hugo Wachters

Hugo Wachters

06/11/2020 16:05:33
Quote Anchor link
De site open zonder foutmeldingen in een browser

En wanneer ik de ssl test uitvoer van ssllabs dan krijg ik een A op de overall test
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2020 16:18:24
Quote Anchor link
Is het niet zo dat de site je blokkeert om bepaalde redenen? Misschien sta je zo vaak te connecten dat de site je op de zwarte lijst zet.

Het kan ook zijn dat de site gzip'ped is, en dat je een oude cURL hebt. Dat heb ik ook ooit eens gemaakt (tip: Timeout in cURL instellen).
Gewijzigd op 06/11/2020 16:19:22 door - Ariën -
 
Hugo Wachters

Hugo Wachters

06/11/2020 16:22:18
Quote Anchor link
Eerlijk gezegd denk ik het niet want ik kreeg de foutmelding van in het begin

Andere tools kunnen wel connecteren met de site.

En op mijn lokale Xampp installatie blijft het lukken
Zou het ergens een setting kunnen zijn ?
Of een versie van 1 of andere library ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2020 16:44:31
Quote Anchor link
Opeens kan een blokkade erop zitten. Dus controleer dat eens.
Wat doen die andere tools dan? En draaien die op dezelfde server?
Draai je wel een recente cURL op je webhosting?
Gewijzigd op 06/11/2020 16:45:16 door - Ariën -
 
Hugo Wachters

Hugo Wachters

06/11/2020 16:46:47
Quote Anchor link
> Het kan ook zijn dat de site gzip'ped is, en dat je een oude cURL hebt. Dat heb ik ook ooit eens gemaakt (tip: Timeout in cURL instellen).

bedankt voor de tip.
Ik heb reeds gezet en redelijk hoog 60sec
En als hij zou timeouten geeft het een andere fout.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2020 17:02:09
Quote Anchor link
60 seconden is wel heel extreem. 10 seconden lijkt me vrij gangbaar.
 
Hugo Wachters

Hugo Wachters

06/11/2020 17:02:21
Quote Anchor link
Van de andere tools heb ik spijtig geen informatie. Het zijn tools om de header status en de redirects op te vragen van een site.

> Opeens kan een blokkade erop zitten. Dus controleer dat eens.
Wat doen die andere tools dan? En draaien die op dezelfde server?
Draai je wel een recente cURL op je webhosting?

Op mijn host heb ik PHP 7.3 met libcurl 7.64.0

Het rare is dat mijn Xammp installatie is PHP 7.2.32 maar versie van libcurl is 7.67.0

Ik kan blijkbaar wel upgraden naar php 7.4 op mijn hast maar ik denk niet dat ik de libcurl apart kan upgraden.

Misschien moet ik de vraag eens stellen aan de server




Toevoeging op 06/11/2020 17:04:59:

- Ariën - op 06/11/2020 17:02:09:
60 seconden is wel heel extreem. 10 seconden lijkt me vrij gangbaar.


Ja, das waar. Maar ik ben een tool aan het schrijven om sites te testen over de hele wereld en heb al gemerkt dat sommige site extreem traag reageren. Met 30 seconden kreeg ik nog verschillende sites die timeouten.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2020 17:14:31
Quote Anchor link
Test eens i.p.v. de hostname het IP van die site.
 
Hugo Wachters

Hugo Wachters

06/11/2020 17:36:49
Quote Anchor link
Zal ik dan ook de poort 443 zetten in curl ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2020 17:38:39
Quote Anchor link
Probeer eens beiden. Dus poort 80 en 443
 
Hugo Wachters

Hugo Wachters

06/11/2020 17:54:22
Quote Anchor link
Het geeft spijtig genoeg dezelfde foutmelding bij poort 80 en poort 443
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2020 18:36:04
Quote Anchor link
Dan is er een blokkade op die server.
- DNS speelt dus geen rol
- HTTPS problemen kan je ook uitsluiten

Vraag de serverbeheerder van die site eens. Die heeft jouw IP blijkbaar geblokkeerd.
Gewijzigd op 06/11/2020 18:37:51 door - Ariën -
 
Hugo Wachters

Hugo Wachters

06/11/2020 18:56:15
Quote Anchor link
Bedankt, ARiën, ik zal het verder onderzoeken.

Nog eens, bedankt.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

08/11/2020 15:29:53
Quote Anchor link
Waarom zou je deze site willen benaderen via cURL? Het ziet er uit als een portfolio site/pagina? Wat doe je uiteindelijk met de opgevraagde informatie? Ben je aan het webscrapen ofzo?
 
Hugo Wachters

Hugo Wachters

03/08/2021 20:13:27
Quote Anchor link
> Waarom zou je deze site willen benaderen via cURL? Het ziet er uit als een portfolio site/pagina? Wat doe je uiteindelijk met de opgevraagde informatie? Ben je aan het webscrapen ofzo?

Sorry voor de late reactie
Ik was een tool aan het schrijven voor gebruikers die problemen met hun site kunnen runnen en eventuele problemen detecteert en ook de HTML weergeeft van die site met bepaalde informatie gehighlight.
I ben dus niet aan d-het scrapen, waarom zou ik dat doen ?

> aan ARiën, ik denk dat ik het me jouw hulp werkende heb gekregen voor de meeste sites. Nog eens bedankr
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.