Curl foutmelding https vanop mijn webhosting

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Hugo Wachters

Hugo Wachters

06/11/2020 14:18:01
Quote Anchor link
Beste

1Ik gebruik de functie Curl om e communiceren met sites.
Sommige https sites geven een response maar andere https sites geven een foutmlding zoals hieronder

Quote:
Failed to connect to www[.]elevator-audio[.]co[.]uk port 443: Connection refused


Dit gebeurt wanneer ik het script uitvoer vanop mijn webhost.
Wanneer ik het uitvoer vanop mijn lokale XAMPP installatie werk het wel.

Hebben jullie een idee ?

Bedankt
Hugo
Gewijzigd op 06/11/2020 14:19:06 door Hugo Wachters
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:34:06
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2020 14:35:39
Quote Anchor link
Welke waardes geef je mee aan het cURL-script?
 
Hugo Wachters

Hugo Wachters

06/11/2020 15:21:06
Quote Anchor link
Bedankt voor de reactie, Ariën.

Het scriptje is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
$ch
= curl_init($url);
curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, $useragent );
curl_setopt($ch, CURLOPT_REFERER, $referrer);
curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, false);
curl_setopt($ch, CURLOPT_NOBODY, false);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER,true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_ENCODING,"");
curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 60);
curl_setopt($ch, CURLOPT_FRESH_CONNECT, TRUE);
$headers = array(
     "Cache-Control: no-cache",
);

curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, $headers);
        
$contents = curl_exec($ch);
?>


$url, $useragent en $referrer worden via een forumulier meegegeven.

Zoals vermeldt xwerkt het met http adressen en soppige https adressen
Bij andere, zoals degenen die in de foutmelding werkt het niet vanop mijn webhosting
Vanop mijn lokale XAMPP installatie werkt het wel.

Bedankt
Hugo

Edit:
Code-tags geplaatst i.p.v. quote-tags die bedoeld zijn voor citeren van tekst.
Gewijzigd op 06/11/2020 15:28:10 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2020 15:32:45
Quote Anchor link
Goed deze eens toe?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
curl_setopt($ch,CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, false);


Eigenlijk is het beter om deze op true te zetten, en een CA-certificaat mee te geven in je configuratie:
https://www.saotn.org/dont-turn-off-curlopt_ssl_verifypeer-fix-php-configuration/

Maar voor niet-belangrijk gebruik zou het weinig kwaad kunnen. Als er nou transactionele handelingen aan te pas komen, zoals belangrijke requests plaatsvinden zoals betalingshandelingen, dan zou ik die werkwijze zeker toepassen.
Gewijzigd op 06/11/2020 15:35:19 door - Ariën -
 
Hugo Wachters

Hugo Wachters

06/11/2020 15:50:47
Quote Anchor link
Bedankt voor het antwoord Ariën

Ik heb het net toegevoegd maar ik krijg spijtig genoeg dezelfde foutmelding voor bijvoorbeeld https[://]www[.]elevator-audio[.]co[.]uk
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2020 15:58:48
Quote Anchor link
Is het certificaat wel oké? Bij ene bezoek via de browser, wordt daar niet over gestruikeld?
Gewijzigd op 06/11/2020 15:59:11 door - Ariën -
 
Hugo Wachters

Hugo Wachters

06/11/2020 16:05:33
Quote Anchor link
De site open zonder foutmeldingen in een browser

En wanneer ik de ssl test uitvoer van ssllabs dan krijg ik een A op de overall test
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2020 16:18:24
Quote Anchor link
Is het niet zo dat de site je blokkeert om bepaalde redenen? Misschien sta je zo vaak te connecten dat de site je op de zwarte lijst zet.

Het kan ook zijn dat de site gzip'ped is, en dat je een oude cURL hebt. Dat heb ik ook ooit eens gemaakt (tip: Timeout in cURL instellen).
Gewijzigd op 06/11/2020 16:19:22 door - Ariën -
 
Hugo Wachters

Hugo Wachters

06/11/2020 16:22:18
Quote Anchor link
Eerlijk gezegd denk ik het niet want ik kreeg de foutmelding van in het begin

Andere tools kunnen wel connecteren met de site.

En op mijn lokale Xampp installatie blijft het lukken
Zou het ergens een setting kunnen zijn ?
Of een versie van 1 of andere library ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2020 16:44:31
Quote Anchor link
Opeens kan een blokkade erop zitten. Dus controleer dat eens.
Wat doen die andere tools dan? En draaien die op dezelfde server?
Draai je wel een recente cURL op je webhosting?
Gewijzigd op 06/11/2020 16:45:16 door - Ariën -
 
Hugo Wachters

Hugo Wachters

06/11/2020 16:46:47
Quote Anchor link
> Het kan ook zijn dat de site gzip'ped is, en dat je een oude cURL hebt. Dat heb ik ook ooit eens gemaakt (tip: Timeout in cURL instellen).

bedankt voor de tip.
Ik heb reeds gezet en redelijk hoog 60sec
En als hij zou timeouten geeft het een andere fout.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2020 17:02:09
Quote Anchor link
60 seconden is wel heel extreem. 10 seconden lijkt me vrij gangbaar.
 
Hugo Wachters

Hugo Wachters

06/11/2020 17:02:21
Quote Anchor link
Van de andere tools heb ik spijtig geen informatie. Het zijn tools om de header status en de redirects op te vragen van een site.

> Opeens kan een blokkade erop zitten. Dus controleer dat eens.
Wat doen die andere tools dan? En draaien die op dezelfde server?
Draai je wel een recente cURL op je webhosting?

Op mijn host heb ik PHP 7.3 met libcurl 7.64.0

Het rare is dat mijn Xammp installatie is PHP 7.2.32 maar versie van libcurl is 7.67.0

Ik kan blijkbaar wel upgraden naar php 7.4 op mijn hast maar ik denk niet dat ik de libcurl apart kan upgraden.

Misschien moet ik de vraag eens stellen aan de server




Toevoeging op 06/11/2020 17:04:59:

- Ariën - op 06/11/2020 17:02:09:
60 seconden is wel heel extreem. 10 seconden lijkt me vrij gangbaar.


Ja, das waar. Maar ik ben een tool aan het schrijven om sites te testen over de hele wereld en heb al gemerkt dat sommige site extreem traag reageren. Met 30 seconden kreeg ik nog verschillende sites die timeouten.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2020 17:14:31
Quote Anchor link
Test eens i.p.v. de hostname het IP van die site.
 
Hugo Wachters

Hugo Wachters

06/11/2020 17:36:49
Quote Anchor link
Zal ik dan ook de poort 443 zetten in curl ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2020 17:38:39
Quote Anchor link
Probeer eens beiden. Dus poort 80 en 443
 
Hugo Wachters

Hugo Wachters

06/11/2020 17:54:22
Quote Anchor link
Het geeft spijtig genoeg dezelfde foutmelding bij poort 80 en poort 443
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2020 18:36:04
Quote Anchor link
Dan is er een blokkade op die server.
- DNS speelt dus geen rol
- HTTPS problemen kan je ook uitsluiten

Vraag de serverbeheerder van die site eens. Die heeft jouw IP blijkbaar geblokkeerd.
Gewijzigd op 06/11/2020 18:37:51 door - Ariën -
 
Hugo Wachters

Hugo Wachters

06/11/2020 18:56:15
Quote Anchor link
Bedankt, ARiën, ik zal het verder onderzoeken.

Nog eens, bedankt.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

08/11/2020 15:29:53
Quote Anchor link
Waarom zou je deze site willen benaderen via cURL? Het ziet er uit als een portfolio site/pagina? Wat doe je uiteindelijk met de opgevraagde informatie? Ben je aan het webscrapen ofzo?
 
Hugo Wachters

Hugo Wachters

03/08/2021 20:13:27
Quote Anchor link
> Waarom zou je deze site willen benaderen via cURL? Het ziet er uit als een portfolio site/pagina? Wat doe je uiteindelijk met de opgevraagde informatie? Ben je aan het webscrapen ofzo?

Sorry voor de late reactie
Ik was een tool aan het schrijven voor gebruikers die problemen met hun site kunnen runnen en eventuele problemen detecteert en ook de HTML weergeeft van die site met bepaalde informatie gehighlight.
I ben dus niet aan d-het scrapen, waarom zou ik dat doen ?

> aan ARiën, ik denk dat ik het me jouw hulp werkende heb gekregen voor de meeste sites. Nog eens bedankr
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.