curl login

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »
Michael -

Michael -

29/07/2010 19:16:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik probeer Curl wat beter te leren kennen, maar tot nu toe gebeurt er nog niet zoveel. Ik wil graag gegevens van een ingelogde pagina afhalen zonder dat ik zelf moet inloggen. Ik heb al meerdere voorbeeldjes gevonden, maar lijken het niet te doen. Ik krijg gewoon een inlog veld of een pagina dat ik niet ben ingelogd.

Ik probeer 't nou even in 1 pagina, maar er gebeurt naar mijn idee niks. Ik heb nog even geen controle op inlog, maar hij zou toch in iedergeval moeten posten? Dus zou ik toch de melding "Er is gepost" moeten zien? Ik zie alleen een lege pagina. Iemand een idee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$ch
= curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, 'login.php');
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, true); // Request method op POST zetten
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, 'naam=naam&ww=ww'); //Dit zijn je postvelden, de naam is die van het html attribuut, en de value spreekt voor zichzelf
curl_setopt ($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, 'cookies.txt'); //Een Cookiejar aanmaken om de sessie cookie in op te slaan
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true); // geen output naar het scherm printen.
$output = curl_exec($ch); //uitvoeren en output opvangen
curl_close($ch);

print $output;
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
//login.php
if($_SERVER['REQUEST_MEHOD'] == 'POST')
{

    echo 'Er is gepost';
}

else
{
echo '<form method="POST" action="">
<input type="text" name="naam"/><br/>
<input type="text" name="ww"/><br/>
<input type="submit"/>
</form>'
;
}

?>
Gewijzigd op 29/07/2010 19:26:49 door Michael -
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:32:31
 
- Mark -

- Mark -

29/07/2010 19:19:26
Quote Anchor link
type foutje? er staat $ouput en je print $output.
 
Michael -

Michael -

29/07/2010 19:27:31
Quote Anchor link
Inderdaad. Gewijzigd, maar pagina & broncode zijn nog steeds leeg.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 19:40:10
Quote Anchor link
kan je dan gegevens van een pagina halen zonder ingelogd te zijn?
 
- Mark -

- Mark -

29/07/2010 19:47:43
Quote Anchor link
login.php is in je normale bestand het hele adres of niet? http:// en weet ik veel waarheen?

Het is al weer een tijd geleden maar ik heb onderstaande regel erbij staan, Ik kon wel niet op elke website inloggen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

curl_setopt($cURL, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);

?>
 
Michael -

Michael -

29/07/2010 20:42:03
Quote Anchor link
@Mark: Geen idee of je perse de volledige url moet geven? Ik heb nu maar http://ipadres/login.php van gemaakt. Ik heb ook die followlocation regel toegevoegd, nou krijg ik drie keer het formulier, maar niet dat ie gepost heeft of zo.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<form method="POST" action="">
<input type="text" name="naam"/><br/>
<input type="text" name="ww"/><br/>
<input type="submit"/>
</form><form method="POST" action="">
<input type="text" name="naam"/><br/>
<input type="text" name="ww"/><br/>
<input type="submit"/>
</form><form method="POST" action="">
<input type="text" name="naam"/><br/>
<input type="text" name="ww"/><br/>
<input type="submit"/>
</form>
 
- Mark -

- Mark -

29/07/2010 21:42:30
Quote Anchor link
Sorry het is te lang geleden voor me om dit uit mijn hoofd op te lossen. En ik heb geen tijd om het opnieuw op te zoeken. Hopelijk kan iemand anders je helpen.
 
Michael -

Michael -

30/07/2010 02:04:44
Quote Anchor link
Volgens mij ben ik nou al een heel eind op weg. Ik ben nu in ieder geval ingelogd :-) Met cookie.txt wordt alleen niks gedaan, maar maakt niet uit.

Wat ik nu alleen wel heb is dat inloggen.php en admin.php op mijn scherm worden geopent, maar ik wil alleen een array van admin.php zodat ik hier de juiste gegevens uit kan halen. Iemand een idee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$ch
= curl_init();
 
//link naar de webpagina die in de form-tag 'action' staat
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, 'http://website.ext/inloggen.php');
 
//value 1: vraag de pagina op
//value 0: download het bestand

curl_setopt ($ch, CURLOPT_POST, 1);
 
//verander deze velden in de input-names die gevraagd worden
curl_setopt ($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, 'gebruikersnaam=blabla&wachtwoord=blabla&inloggen=Inloggen');
 
//url naar jou lege cookie.txt file
curl_setopt ($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, 'cookie.txt');
curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 0);
$store = curl_exec ($ch);
 
//link naar het bestand wat je wil downloaden na de login
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, 'http://website.ext/admin.php');
$content = curl_exec ($ch);
curl_close ($ch);
?>


Edit: CURLOPT_RETURNTRANSFER op 1 zetten loste mijn probleem op :-)
Gewijzigd op 31/07/2010 17:52:21 door Michael -
 
Michael -

Michael -

31/07/2010 17:54:06
Quote Anchor link
Om weer een nieuwe topic te voorkomen post ik 't hier.
Ik het script nu mooi werken. Hij logt in op mijn site inloggen.php en haalt daarna een klein gedeelte met data van admin.php. Nou deze test is voltooid wil ik 't gebruiken voor een andere website, maar hierbij werkt 't niet. Ik krijg een foutmelding "Sessieprobleem" dit dus 't enige wat ik van de site terug krijg. Iemand hier een oplossing voor?
 
Niek s

niek s

31/07/2010 18:45:32
Quote Anchor link
Waarschijnlijk faalt je login op de tweede site. Kijk even of het misschien een rechten probleem is (lokaal). Dus of cURL wel cookie files mag aanmaken.

Oh, in de code hierboven (voor zo ver die nog relevant is) zie ik dat je RETURN TRANSFER uit zet, en vervolgens wel het probeerd op te slaan in $store.. ? Klinkt een beetje onlogisch bij mij.

Wat verder nog een handige CURLOPT is, is CURLOPT_VERBOSE. Zet die naar true (of 1), en er komt debugging informatie voorbij :)
 
Michael -

Michael -

31/07/2010 19:02:35
Quote Anchor link
Bovenstaand script krijg ik 2 pagina's te zien. Eerste pagina (inloggen.php) melding "Je bent al ingelogd" en de 2e pagina mijn admin. Dat werkt dus goed (met returntransfer op 0, als ik deze op 1 zet krijg ik niks en moet ik zelf $content gaan echo'en, heb ik nu wel omdat ik alleen data van admin haal) maar wil 't nu voor een andere site gebruiken en lukt 't niet meer.

Ik heb VERBOSE toegevoegd, maar krijg geen informatie daarvan.
Ik heb nu de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
$ch
= curl_init();
 
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, 'https://www.website.ext/login.jsp');

curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
 
//value 1: vraag de pagina op
//value 0: download het bestand

curl_setopt ($ch, CURLOPT_POST, 1);
 
curl_setopt ($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, '***');
 
curl_setopt ($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, 'cookie.txt');
curl_setopt ($ch, CURLOPT_COOKIEFILE, 'cookie.txt');
curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, false);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYHOST, false);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, 30);
//curl_setopt ($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 0);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_VERBOSE, 1);
$store = curl_exec ($ch);

curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, 'https://www2.website.ext/blabla.do');
$content = curl_exec ($ch);

//show information regarding the request
//print_r(curl_getinfo($ch));
//echo curl_errno($ch) . '-' . curl_error($ch);


curl_close ($ch);

print_r($content);
?>

Zover ik weet wordt cookie.txt ook niet gebruikt. Moet ik misschien zelf hier iets inzetten zodat ik 't sessieprobleem niet meer krijg?
 
Michael -

Michael -

05/08/2010 21:19:30
Quote Anchor link
bump
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.