[DA] witten pagina API script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mitchelp

Mitchelp

23/03/2008 17:37:00
Quote Anchor link
Hallo PHP'ers

Ik ben bezig met een aanmeld script voor DirectAdmin, Volgens mij is alles goed maar als ik hem verstuur krijg ik een witten pagina en maakt hij niets aan in mijn DirectAdmin.

Wachtwoord veranderd naar Sterretjes, API class kan je hier vinden:
http://www.l0rdphi1.com/tools/httpsocket/httpsocket.phps

Het aanmeld script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php
include('da_api.php');
                        $sock = new HTTPSocket;
               $sock->connect('http://217.148.165.121',2222);
            $sock->set_login('','');

if(!empty($_POST['user']) && !empty($_POST['passwd'])){

 $sock->query('
 /CMD_API_ACCOUNT_USER'
,'
        action=create
        &username='
.$_POST['user'].'
         &email='
.$_POST['email'].'
         &passwd='
.$_POST['passwd'].'
        &passwd2='
.$_POST['passwd'].'
        &domain='
.$_POST['user'].'.summerhost.nl
        &package=pack1
        &ip=217.148.165.121
        &notify=yes
 '
);    
 
echo $sock->result;


        if(eregi('created', $sock->result)){
             echo '<p>er is een Email opweg naar: '.$_POST['email'].'<br />
             </p>'
;
        }

    if(eregi('That username already exists on the system', $sock->result)){
        echo'De gebruikersnaam: <b>'.$_POST['user'].'</b> bestaat al!';
    }
 
}
else{
?>


<p>hosting account toevoegen.</p>
<form action="account.php" method="post">
<p>Gebruikersnaam:<br />
<input type="text" name="user" value=""/>.summerhost.nl<br />
Wachtwoord:<br />
<input type="password" name="passwd" value=""/><br />
Email:<br />
<input type="email" name="email" value=""/><br />

<input type="submit"  value="Account aanmaken"/></p></form>
<?php
}
?>


Wat is er fout?

Groetjes,
Mitchel
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mitchelp
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 00:56:15
 
- SanThe -

- SanThe -

23/03/2008 18:07:00
Quote Anchor link
Witte pagina?

Haakjes () en {} checken.
; aan het eind van de regel checken
Quotes checken

Je sluit waarschijnlijk iets niet af.
 
Jelmer -

Jelmer -

23/03/2008 18:10:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', true);
?>

al eens bovenaan je script gezet?

(Let je trouwens wel even op dat wanneer bijv. $_POST['user'] een &-teken bevat, je script in de soep loopt? Misschien dat je die waarden maar beter even door urlencode kan halen voordat je ze in je query stopt)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.