dag nacht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Maurice

maurice

13/03/2009 19:29:00
Quote Anchor link
Hallo,
ik zoek een script die de site pagina automatisch aanpast als het avond is (denk aan donkere kleuren andere afbeeldingen) het mag ook in html (hij moet niet de computer klok gebruiken maar automatisch) het is voor de site www.magievandeefteling.tk
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:31:18
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/03/2009 19:59:00
Quote Anchor link
Wauw! .tk bestaat nog!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    if(date('H') > 21 || date('H') < 6) {
        echo '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style/night.css" />';
    }
else {
        echo '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style/day.css" />';
    }

?>

Zoiets zou wel moeten werken gok ik. Tussen 9 uur 's avonds en 6 uur 's ochtends gebruikt hij nu night.css.
 
Maurice

maurice

13/03/2009 20:12:00
Quote Anchor link
WOUW HARSTIKKE BEDANKT!

ja via www.dot.tk het is gratis en zonder reclame ;)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/03/2009 20:15:00
Quote Anchor link
Ik ken het, bagger zooi.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

13/03/2009 20:51:00
Quote Anchor link
WillemJan Z schreef op 13.03.2009 19:59:
Wauw! .tk bestaat nog!


Zouden ze geen last hebben van de crisis?
 
Maurice

maurice

13/03/2009 20:54:00
Quote Anchor link
zijn ook betaalde versie ook mensen die die kiezen
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

13/03/2009 20:55:00
Quote Anchor link
Dan zou ik toch eerder een echt domein keizen!
 
Maurice

maurice

13/03/2009 20:58:00
Quote Anchor link
Dat is zo maar een tk is gratis (zeker voor de mensen die niks kunnen/mogen uitgeven) weer ontopic!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door maurice
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

13/03/2009 21:00:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk een kwestie van willen,
Als je echt iets wil, kan en mag alles. (niet te serieus nemen, dat mogen)
 
Maurice

maurice

13/03/2009 21:11:00
Quote Anchor link
het scriptje wil niet lukken :$
 
Winston Smith

Winston Smith

13/03/2009 21:29:00
Quote Anchor link
Omdat .tk geen php ondersteunt? Of doet het dat wel?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

13/03/2009 21:39:00
Quote Anchor link
.tk is enkel een domeinverwijzing niets meer.
 
Winston Smith

Winston Smith

13/03/2009 21:44:00
Quote Anchor link
Ah ja, dacht dat ze ook iets van gratis hosting boden. Laatste keer dat ik op een .tk adres was, kwam MacGyver nog op televisie. Maar anders laat maurice even zien wat hij tot nu toe aan relevante code heeft?
 
Maurice

maurice

13/03/2009 21:47:00
Quote Anchor link
KAN iemand het misschien een beetje uitleggen mijn host heeft erg veel dus ja ook php html MYSQL database
 
Winston Smith

Winston Smith

13/03/2009 21:48:00
Quote Anchor link
ja dan moet je dus even laten zien hoe je het nu hebt?

Edit:
Dat stukje van Willem-Jan stop je natuurlijk in de <head></head> van je html-document.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Winston Smith
 
Maurice

maurice

13/03/2009 21:57:00
Quote Anchor link
ik had die code geplakt in een leeg document de 2 CSS bestanden ingevoegd en krijg een lege pagina
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/03/2009 22:03:00
Quote Anchor link
Dat is goed mogelijk, CSS doet vrij weinig aan content.
 
Maurice

maurice

13/03/2009 22:05:00
Quote Anchor link
ik had backgrond en zo er in gedaan


http://mvde.22web.net/sitemetavond/lente/boven/dag/boven.css
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door maurice
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/03/2009 22:06:00
Quote Anchor link
Oh kriebels, je gebruikt frames....

edit: Oh, in die versie opeens niet... Ik zal eens zien voor je
edit2: Uhm, ga aub eerst even een cursus HTML/CSS doen voordat je met PHP gaat beginnen. Hoe kom je erbij HTML in een CSS bestand te zetten...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Maurice

maurice

13/03/2009 22:09:00
Quote Anchor link
haha kriebels die is goed :D dan kan je toch per frame appart doen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door maurice
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/03/2009 22:15:00
Quote Anchor link
Nee sorry, iemand helpen een juist CSS bestand in te laden wil ik wel. Maar iemand de beginselen van HTML/CSS uit te leggen gaat me iets te ver. Zoek daar maar een tutorial voor.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.