dagen van de volgende maand

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bo az

Bo az

22/10/2003 17:20:00
Quote Anchor link
met het volgende:

date(t);

weet je hoeveel dagen deze maand heeft, maar is er ook iets om te weten hoeveel dagen de volgende maand heeft? of moet ik daar zelf een script voor schrijven?

alvast bedankt!

mzzl Boaz
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 04:57:21
 
B a s
Beheerder

B a s

22/10/2003 19:08:00
Quote Anchor link
He Boaz, hier URL van een kalender die Tom ooit eens heeft gepost:

http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?id=46&cat=1

heb je vast wel wat aan :)
 
Bo az

Bo az

22/10/2003 20:02:00
Quote Anchor link
hmmm, ik was idd bezig met een soort van kalender, nog best ingewikkeld :) ik wil (zonder mysql) ook nog dat members hun commetaar voor een bepaalde dag kunnen geven :)

maargoed, dat stukje is nog best ingewikkeld :S iemand die het kan/wil uitleggen? (niet het hele stukje)

ik zat zelf al aan een functie te denken:

bv.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?

function aantal_dagen_maand($nr)
{


if ($nr == 1){return 31;}
//ENZ.

}

?>


maar dat wordt best on overzichtelijk :(
 
B a s
Beheerder

B a s

22/10/2003 21:17:00
Quote Anchor link
kun je doen, maar dan zit je ook met schrikkeljaren enzo..februari is de bitch in dit geheel..
 
Bo az

Bo az

22/10/2003 22:45:00
Quote Anchor link
das niet lastig, de oplossing had ik al voor ik begon ;)
 
B a s
Beheerder

B a s

22/10/2003 22:47:00
Quote Anchor link
hoe dan?! :)
 
Bo az

Bo az

22/10/2003 22:50:00
Quote Anchor link
ik post m hier ff als ik klaar ben :)
 
B a s
Beheerder

B a s

22/10/2003 22:53:00
Quote Anchor link
k :)
 
Bo az

Bo az

22/10/2003 23:00:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?

function aantal_next_dagen_maand($nr)
{


if ($nr == 1){return 31;}
elseif ($nr == 2){if (date(L) == 0){return 28;}else{return 29;}}
elseif ($nr == 3){return 31;}
elseif ($nr == 4){return 30;}
elseif ($nr == 5){return 31;}
elseif ($nr == 6){return 30;}
elseif ($nr == 7){return 31;}
elseif ($nr == 8){return 31;}
elseif ($nr == 9){return 30;}
elseif ($nr == 10){return 31;}
elseif ($nr == 11){return 30;}
else {return 31;}


}


?>


dat is 'm , is een date() fuctie voor :)
Gewijzigd op 22/10/2003 23:01:00 door Bo az
 
B a s
Beheerder

B a s

23/10/2003 08:36:00
Quote Anchor link
aj.. wist ik niet :) weer wat geleerd =)
 
Bo az

Bo az

23/10/2003 15:25:00
Quote Anchor link
echt niet?!?

nou dan moet je toch eens mijn tuto over date() lezen :) http://www.phphulp.nl/php/tutorials/index.php?cat=4&id=57&pid=124
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.