DaoPay

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »
Thom Lala

Thom Lala

20/12/2007 14:54:00
Quote Anchor link
Goede middag!

Ik ben al een tijdje op zoek naar een belservice waar iedereen van bijna hele wereld gebruik kan van maken.. Ik ben een beetje wezen googlen en ben de website http://daopay.com tegen. Met die belservice is elk land beschikbaar.

Alleen nu komt het probleem: Ik heb totaal geen ervaring met die belservice. Ik zocht een script dat je daar 'credits' mee kunt krijgen. Een script die dus controleert of de pincode wel bestaat..

Nu vraag ik me af: Heeft iemand hier ervaring met DaoPay en zou die me dan ook kunnen helpen?

Alvast bedankt,
Thom
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 06:27:42
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

20/12/2007 14:57:00
 
Thom Lala

Thom Lala

20/12/2007 15:29:00
Quote Anchor link
Terence schreef op 20.12.2007 14:57:


Als ik een nieuwe micropayment maak dan kan ik bij stap 2 maar uit de volgende landen kiezen:

Nederland
Belgie
Duitsland
Engeland
Frankrijk
Italie
Zwitserland
Oostenrijk

Hoe krijg ik meer landen...
 
Thom Lala

Thom Lala

24/12/2007 15:15:00
Quote Anchor link
Ik heb nu het volgende script voor DaoPay:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?
if ( (isset ($_POST['submit'] ) ) and ( !empty ( $_POST['pin'] ) ) )
{

        
    $pin = $_POST["pin"];
    
    $handle = fopen("http://daopay.com/svc/pincheck?appcode=43643&subkey=001&pin=".$pin, "r");
  
    if ($handle) {

        
        if (substr($handle, 0, 2) == "ok")
    {

        echo "Thank you";
            exit;
        
        }

        else
        {
            
            echo "Invalid PIN Code!";
            exit;
            
        }
             
     }

    else
    {
        
        echo "The PIN code you entered is not valid!";
        
    }
    
}

else
{
    
    echo "Enter the code here:<br><form method=post><input type=text name=pin><br><input type=submit name=submit value=GO>";
    
}

?>


alleen het is heel vaag, als ik een code is voer dan doet ie en zegt ie Thank you, maar paar minuten later duurt het laden heel lang en zegt

Quote:
Warning: fopen(http://DaoPay.com/svc/pincheck?appcode=43643&subkey=001&pin=motgeegpot) [function.fopen]: failed to open stream: Connection timed out in /home/account031/domains/lombardio.com/public_html/Engels/dao2.php on line 7
The PIN code you entered is not valid!


waar kan dat aan liggen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thom Lala
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 15:37:00
Quote Anchor link
Wat jij zegt lijkt mij niet mogelijk aangezien er na 'Thank you' een 'exit' staat en dan stopt je script.
 
Thom Lala

Thom Lala

24/12/2007 16:05:00
Quote Anchor link
nee dat maakt niks uit

het is gewoon dat ie het soms doet, dan krijg je ook als je een pincode invoert of hij is goed of niet..

en soms duurt het laden ontzettend lang en krijg ik die error
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thom Lala
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 16:13:00
Quote Anchor link
Dat zal dan een gewone timeout zijn. Als alles langer duurt dan (denk ik) 30 seconden.
 
Thom Lala

Thom Lala

24/12/2007 16:18:00
Quote Anchor link
en hoe kan het dan dat het zo vaak een timeout is? Krijg vaker timeouts dan Thank you ...
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 16:21:00
Quote Anchor link
Dat is afhankelijk van die andere site.
 
Thom Lala

Thom Lala

24/12/2007 16:24:00
Quote Anchor link
lijkt me heel sterk want deze link moet die controleren:

http://daopay.com/svc/pincheck?appcode=43643&subkey=001&pin=skeynucfeg

dat doet die het wel aldoor dus daar kan niet aanliggen
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 16:35:00
Quote Anchor link
Je opent wel, maar je leest niks.
 
Thom Lala

Thom Lala

24/12/2007 16:37:00
Quote Anchor link
wat bedoel je?
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 16:42:00
Quote Anchor link
Vervang fopen eens door file_get_contents
 
Thom Lala

Thom Lala

24/12/2007 16:49:00
Quote Anchor link
ook al paar keer geprobeerd maar dat hielp ook niks..
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 16:54:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Thom Lala

Thom Lala

24/12/2007 17:24:00
Quote Anchor link
geen errors krijg ik alleen

The PIN code you entered is not valid!
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 17:29:00
Quote Anchor link
Met fopen() alléén gaat het zeker niet werken. Zie fopen() en kijk ook eens bij fread().
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

24/12/2007 17:47:00
Quote Anchor link
Persoonlijk gebruik ik liever cURL, is net iets betrouwbaarder/meer mogelijkheden :).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.