Data afkomstig uit C++ applicatie omzetten naar PDF

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Max -

Max -

04/02/2013 13:57:13
Quote Anchor link
Beste PHP'ers,

Ik heb een script geschreven waarmee er een aantal parameters via url-passing vanaf een C++ applicatie opgevangen worden, en dat a.d.h.v. die parameters een database word doorzocht. Nadat de juiste info gevonden is word dit (op het moment) in een OpenOffice writer document gezet, d.m.v. een plugin in de TinyButStrong library (openTBS). Helaas ondersteunt deze library geen PDF conversion, dus ik ben op zoek naar iets anders.

Is er toevallig iemand die wel eens:

- Vanaf scratch een pdf bestand heeft opgebouwd met PHP en weet of daar een library voor te vinden is?
- Evt. net zoals ik nu doe, een template bestand (Nu heb ik dus PDF nodig) vullen met data?

De bedoeling is namelijk dat de C++ applicatie een rapportage kan maken die zowel als .odt en .pdf gedownload kan worden.

Alvast bedankt,

Max
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 10:33:56
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/02/2013 14:31:44
Quote Anchor link
Ja er zijn verschillende libraries voor PDF generatie vanuit PHP. Ik gebruik zelf FPDF. FPDF is een lightweight class die dus snel maar ook enigzins beperkt is.

http://www.fpdf.org/

Met de FPDI extension kun je met templates werken:

http://www.setasign.de/products/pdf-php-solutions/fpdi/
Gewijzigd op 04/02/2013 14:39:26 door Frank Nietbelangrijk
 
Max -

Max -

05/02/2013 08:51:57
Quote Anchor link
Met FPDI is het gelukt, hartelijk bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.