Data ophalen van 1 maand

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gijs

gijs

06/12/2007 10:37:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb de volgende query:

$query_stats = "SELECT id, user_id, count(distinct(ip)) as ipees,ref, host, left(timestamp,10) as datum, count(*) as aantal FROM stats WHERE user_id='$id' and timestamp<date_sub(now(),interval 0 month) group by datum order by datum asc";

Nu wil ik graag dat de data van deze maand opgehaald wordt.
ipv de laatste 30 dagen.

Weet iemand hoe ik dat in deze query maak? dus dat ik alleen december of november uit de database haal?

Groeten,

Gijs
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:11:17
 
Frank -

Frank -

06/12/2007 10:43:00
Quote Anchor link
In MySQL gebruik je de functie MONTH() om een maand te bepalen, in pgSQL gebruik je date_part().
 
Gijs

gijs

06/12/2007 10:47:00
Quote Anchor link
dus dan krijg je iets als:

...timestamp<date(MONTH(12)) ofzo? ben niet zo goed in die functies

(Ik gebruik mysql)

groeten Gijs
 
Frank -

Frank -

06/12/2007 10:53:00
Quote Anchor link
Waarom lees je de handleiding niet? Daar staat het haarfijn uitgelegd, inclusief voorbeelden. Dan had je direct gezien dat de waarde 12 geen juiste parameter is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.