Data uit form versturen naar printer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Danny A-noniem

Danny A-noniem

28/06/2010 13:09:50
Quote Anchor link
Hallo is er een manier om een form te versturen naar een printer?
dus ipv naar een emailadres, naar een netwerkprinter?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 13:56:45
 
Joakim Broden

Joakim Broden

28/06/2010 13:23:25
Quote Anchor link
ehm met javascript?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
window.print();


Je vult formulier in, deze formulier opent vervolgens popup met ingevulde waardes en dan die window uitlaten printen en dan venster weer sluiten?
Gewijzigd op 28/06/2010 13:23:37 door Joakim Broden
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

01/07/2010 20:26:02
Quote Anchor link
euhhh?
 

01/07/2010 20:49:58
Quote Anchor link
Nee kan niet.
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

01/07/2010 21:01:25
Quote Anchor link
ik bedoel dus vanaf een formulier op en website naar de printer op mijn buro..
dat is dus niet mogelijk?
 

01/07/2010 21:03:54
Quote Anchor link
En nu in het Nederlands?
 
Niels K

Niels K

01/07/2010 21:43:50
Quote Anchor link
Karl wat hij bedoeld is..

Als iemand een formulier invoert dat dan de data naar een printer bij hem op zijn bureau verzonden word..
 
Jelmer -

Jelmer -

01/07/2010 22:06:14
Quote Anchor link
Als je de site host in je eigen netwerk zou dat misschien nog wel lukken. Onder een Windows host kan je met COM of printer aan de slag, onder UNIX kan je misschien makkelijker iets met fpdf en wat shell_exec, die dan een pdfje door de printer-service drukt, doen.
 
Ruliezz liezz

Ruliezz liezz

02/07/2010 00:24:51
Quote Anchor link
Ja, daar heb ik ooit eens mee gespeeld! met die COM! Wel cool om te ontdekken maar je opmaak gaat verloren! Niet echt handig dus!
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

03/07/2010 12:34:44
Quote Anchor link
nee de site stat bij ee host, ik heb het wel al; eens anders gedaan, dus gewoon naar een van mn mail accounts laten mailen e dan via een regel in outlook bepaalde berichten naar de printer sturen.
Maar ik begrijp dat het rechtsstreeks dus bijna onmogelijk is voor iemand met een phpkennis op een schaal van 0-10 een 5 scoort haha
 
Sander de Vos

Sander de Vos

03/07/2010 12:51:37
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.