database connectie naar een andere server

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kristoff

kristoff

21/12/2007 12:32:00
Quote Anchor link
hey iedereen,

Ik zit met het volgende probleem.
Ik moet van een webserver een connectie leggen met een andere server waar een database op staat waar ik gegeven moet van opvragen en dergelijke.
Ik heb al een aantal pogingen gedaan om met de functie mysql_connect
een connectie te leggen doormiddel van mijn host niet als localhost maar het ip adres op tegeven van de server waat de database opstaat.

Maar ik krijg steeds volgende error:
"Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 "

ik heb ook al wat gezocht in google maar daar heb ik geen goede oplossing gevonden.

Daarom hoop ik dat jullie mij kunnen helpen.

groetjes

kristoff__
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 20:37:04
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

21/12/2007 12:34:00
Quote Anchor link
laat eens het stukje codezien waarmee je het geprobeerd hebt..
 
Kristoff

kristoff

21/12/2007 12:36:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$username="user";
        $password="pas";
        $host="85.88.55.41";
        
        $dbnaam="databasenaam";

        $db=mysql_connect($host, $username, $password) or die("We zitten hier met een foutje in den mysql connect dingske -->" .mysql_error());
        mysql_select_db($dbnaam) or die("We zitten met een foutje in den mysql select db -->".mysql_error());
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kristoff
 
TJVB tvb

TJVB tvb

21/12/2007 12:40:00
Quote Anchor link
Staat die server trouwens wel ingesteld dat die externe verbindingen accepteerd?
 
Kristoff

kristoff

21/12/2007 12:43:00
Quote Anchor link
Dat weet ik niet.

Ik was dit zo maar eens aan het proberen.
Want ik ga binnenkort een webapplicatie moeten schrijven waar ik dit moet doen.
Maar het kan daar aan dus liggen.

Ik gaan nog eens iets anders proberen


Alvast bedankt
 
Kristoff

kristoff

21/12/2007 12:48:00
Quote Anchor link
K het probeel is opgelost.

je had gelijk.

De server waar op ik probeerd te connecteren accepteerd geen externe database requesten.

Bedankt

groetjes

kristoff_
 
- SanThe -

- SanThe -

21/12/2007 13:01:00
Quote Anchor link
Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
 
W W

W W

21/12/2007 14:06:00
Quote Anchor link
Kristoff, kun je eens je code laten zien? Ik ben er wel benieuwd naar en ik denk dat mensen die ook zoiets zoeken, en dit topic lezen ook wel kunnen waderen als je de oplossing post.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/12/2007 14:08:00
Quote Anchor link
kristoff:
je had gelijk.

De server waar op ik probeerd te connecteren accepteerd geen externe database requesten.
@Pepijn: ik neem aan dat er geen code is die een oplossing geeft ;)
 
Kristoff

kristoff

21/12/2007 14:10:00
Quote Anchor link
nee je moet instellen in je cpanel of dergelijke.

Daar kan je bij uw mysql instellingen host toevoegen die acces hebben tot deze database

grts
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.