Database records in array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jimmy Arts

jimmy Arts

01/02/2009 22:55:00
Quote Anchor link
Hey,

ik haal een aantal records op uit m'n database deze wil ik in een array zetten help aub
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:10:34
 
Jelmer -

Jelmer -

01/02/2009 23:16:00
 
Jimmy Arts

jimmy Arts

01/02/2009 23:18:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
include "config.php";

$prikbord_select_query = mysql_query("SELECT * FROM prikbord ORDER BY id DESC LIMIT 25");
while($prikbord_result = mysql_fetch_array($prikbord_select_query)){
    $a = array($prikbord_result['naam']);
}

$i = 0;

foreach ($a as $v) {
    echo "$i = $v\n";
    $i++;
}

?>

ik weet hoe mysql werkt maar ik denk dat ik op het moment nogal in de war bent iemand een id hoe ik dit werkend krijg?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jimmy Arts
 
Jelmer -

Jelmer -

01/02/2009 23:27:00
Quote Anchor link
Je vervangt de inhoud van $a steeds in de while-lus. Waarschijnlijk bedoelde je dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
include "config.php";


$prikbord_select_query = mysql_query("SELECT * FROM prikbord ORDER BY id DESC LIMIT 25");

$a = array();

while($prikbord_result = mysql_fetch_array($prikbord_select_query)){
    $a[] = $prikbord_result['naam'];
}


$i = 0;

foreach ($a as $v) {
    echo "$i = $v\n";
    $i++;
}

?>
 
Jimmy Arts

jimmy Arts

01/02/2009 23:42:00
Quote Anchor link
okey het werkt heel erg bedankt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.