database vergelijking maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niels Peeren

Niels Peeren

24/09/2012 14:51:32
Quote Anchor link
Wat ik probeer is om iets te echoën zodra er een variabale in mijn database 1 is en anders echo je iets anders.

ik heb dit :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$sqlInCrew = mysql_query('SELECT * FROM `accounts` WHERE `Increw` = 1');
$InCrew = mysql_num_rows($sqlInCrew);

if($InCrew = '1'){
    echo "hoi";
}else{
    echo "doei";
}


dit heb ik al geprobeerd

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
if($InCrew = '1'){

if($InCrew[InCrew] = 1){

if($InCrew[9] = 1){

if($InCrew[9] = '1'){


maar geen van alle werkt. weet iemand hoe ik dit moet doen?

Toevoeging op 24/09/2012 14:54:49:

als iemand een behulpzame tutorial heeft zou ik ook heel gelukkig zijn :)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 03:31:28
 
- SanThe -

- SanThe -

24/09/2012 14:57:27
Quote Anchor link
if($InCrew = '1'){

Dit is GEEN vergelijking, maar een toekenning van een waarde aan een $var.

Vergelijken doe je met == of === en alle bijbehorende varianten.
Gewijzigd op 24/09/2012 15:01:19 door - SanThe -
 
Niels Peeren

Niels Peeren

24/09/2012 14:58:01
Quote Anchor link
oh god , ik ben echt domXD dat ik dat niet eerder zag
 
Marvin H

Marvin H

24/09/2012 14:58:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

if($InCrew == '1'){
    echo "hoi";
}
else{
    echo "doei";
}


?>
 
Niels Peeren

Niels Peeren

24/09/2012 14:59:32
Quote Anchor link
ja heel erg bedankt voor de snelle reactie , kan ik weer verder :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.