database waarde meegeven aan een tinymce

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ralph van der Tang

ralph van der Tang

12/03/2013 10:38:27
Quote Anchor link
hoi iedereen,

ik heb een tinymce veld waarin een tekst moet worden kunnen aangepast.
nu heb ik een probleem om de tekst uit de database mee tegeven aan de tinymce iemand een idee?

foreach($input as $content){
$arr['html'].='<textarea class="required" id="txt_txtInput" name="txtInput value="'.$content['content'].'"></textarea>';
}

query: SELECT
tagtexts.tag_name,
languages.language,
tagtexts.content,
tagtexts.id
FROM tagtexts
LEFT JOIN languages ON languages.id=tagtexts.languages_id
WHERE tagtexts.id=".$_POST['id']."
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 15:01:13
 
- SanThe -

- SanThe -

12/03/2013 11:36:26
Quote Anchor link
Een textarea heeft geen value.

echo '<textarea class="required" id="txt_txtInput" name="txtInput">' . $content['content'] . '</textarea>';
 
Ralph van der Tang

ralph van der Tang

12/03/2013 15:56:31
Quote Anchor link
dat is dus niet de oplossing krijg nog steeds geen waarde in mijn tinymce
iemand anders nog een oplossing?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/03/2013 15:58:20
Quote Anchor link
Zit er wel wat in $content['content']?
 
Ralph van der Tang

ralph van der Tang

12/03/2013 16:02:21
Quote Anchor link
ja de waarde die de tekst area moet bevatten dit is gecontroleerd met var_dump()
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

12/03/2013 16:20:13
Quote Anchor link
n.v.t. verkeerd gelezen
Gewijzigd op 12/03/2013 16:21:01 door Bo Ter Ham
 
Ralph van der Tang

ralph van der Tang

13/03/2013 10:14:32
Quote Anchor link
iemand nog suggesties?
 
Tim S

Tim S

13/03/2013 12:31:05
Quote Anchor link
Doe eens alleen echo $content['content'].
 
Ralph van der Tang

ralph van der Tang

13/03/2013 13:46:48
Quote Anchor link
was een " vergeten nu werkt het
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.