Dataserver opzetten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Thomas

Thomas

15/01/2008 20:39:00
Quote Anchor link
Hallo. Ik heb thuis een kleine computer als server draaien, met alle muziek en films die ik heb. Nu wil mijn vriendin ook tot die films en muziek beschikken, en heb ik geen zin om iedere week mijn externe schijf te gaan verzeulen. Kan ik op de een of andere manier ervoor zorgen dat zij naar een bepaalde site gaat, inlogd, en dàn mijn bestanden kan bekijken?

Groetjes.
Thomas
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 11:10:10
 

15/01/2008 20:47:00
Quote Anchor link
Wat dacht je van een ftp server opzetten?
klik
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

15/01/2008 20:51:00
Quote Anchor link
VPN opzetten, kan je thuis ook nog eens tegen elkaar CS'en via het netwerk en van elkaars printer gebruik maken.
 
Thomas

Thomas

15/01/2008 21:03:00
Quote Anchor link
Thuis werk ik met gedeelde mappen, en ik heb al een gedeelde printer. Dus dat werkt prima. Ik heb nu firezilla gedownload. alleen moet ik nu connecten naar een server. Welke moet dit zijn, en waarom.

Edit:
ik heb twee harddisken, eentje met windows en programma's, en een met alle films en albums. is het niet mogenlijk dat ze ergens inlogd, en dan op die harddisk terechtkomt? Dan hoef ik niet altijd bestanden op via ftp te uploaden oid..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thomas
 

15/01/2008 21:39:00
Quote Anchor link
Je moet kiezen voor de filezilla server.
Het beheerprogramma voor de filezilla server moet connecten naar localhost.
 
Thomas

Thomas

15/01/2008 21:43:00
Quote Anchor link
Die heb ik gedownload en geinstaleerd. Dus, gewoon 127.0.0.1 laten staan, en conecten. Oke. Maar, hoe zorg ik er dan voor dat ik bestanden in dat ding zet, en hoe kan mijn vriendin vanuit een ander ip dat openen?
 

15/01/2008 21:48:00
Quote Anchor link
Je moet via dat beheer programma een gebruiker toevoegen en aan deze gebruiker een mappen toewijzen en rechten.

Vervolgens moet je in je router de jusite porten forwarden en eventueel je firewall aanpassen. Je externe ip adres doorgeven aan je vriendin en ze moet er opkunnen.
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2008 21:52:00
Quote Anchor link
Tip: Als je vriendin een vast ip-nummer heeft, geef dan alléén dat ip-nummer toegang tot de port-nummers in je firewall.
 
Thomas

Thomas

15/01/2008 21:58:00
Quote Anchor link
Ik heb gebruikers aangemaakt, en een map toegewezen. de hele harddisk. Tot zover geen probleem, maar, de router die wij gebruiken is beveiligd, en alleen mijn vader kan daarop. Ik weet niet hoe hij staat ingesteld. Ik ging net naar watismijnip.nl en daar kreeg ik mijn ip tezien. Als ik naar dat ip surf krijg ik een authorizationscherm van onze router te zien. Wat kan ik hieraan doen?
 

15/01/2008 22:04:00
Quote Anchor link
Je router ondersteund geen loopback (surfen naar je eigen externe ip adres).
Als je vriending naar dat ip adres surft krijgt zij gewoon een scherm met server geeft geen antwoord o.i.d.
Vraag aan je vader of hij de juiste poorten voor ftp foward naar jouw pc.
 
Thomas

Thomas

15/01/2008 22:10:00
Quote Anchor link
klopt :) mijn vriendin ziet gewoon kan pagina niet weergeven.

ik ben inmiddels ingelogd op de router, maar ik vind niets als ip forwarding.

Iemand bekend met een Thomson Speedtouch 500 series?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thomas
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

15/01/2008 22:11:00
Quote Anchor link
Ik zou gaan voor de VPN oplossing.
 
Thomas

Thomas

15/01/2008 22:16:00
Quote Anchor link
Jurgen. wil je mij dan ongeveer uitleggen wat ik nodig heb, hoe het werkt en hoe makkelijk het is voor mijn digibetische vriendin :P
 

15/01/2008 22:17:00
Quote Anchor link
klik en dan denk ik kiezen voor FTP

meeste speedtouch dingen zien er zo uit: klik
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Thomas

Thomas

15/01/2008 22:21:00
Quote Anchor link
Heb nu dit, maar daar staat FireZilla niet bij
http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/SpeedTouch580/SpeedTouch580index.htm

Sorry, ik moet beter lezen. Default.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thomas
 

15/01/2008 22:22:00
Quote Anchor link
Kiezen voor FTP die staat er wel bij.
 
- -

- -

15/01/2008 22:23:00
Quote Anchor link
Speedtouch heb ik ook, doe bij uitvoeren-> cmd en typ in ipconfig.

Kijk wat je eigen ip is (wss iets met 10.0.0.*, en anders 192.1.1.*) en ga naar die url.

In je router configuratie kijk je naar "NAPT" en voeg je daar je eigen ip adres in met de juiste poort. Die staat dan open voor iedereen. Met de gebruikers via Filezilla kun je vervolgens toestemmingen gaan geven e.d.

Hoop dat dit je genoeg zegt, en anders mag je me wel even toevoegen op msn (pm me voor msn) :-)

Edit:
O, je heb het al gevonden, had bericht van 22:17 als laatste gezien
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Thomas

Thomas

15/01/2008 22:27:00
Quote Anchor link
Ik heb de ftp instelling goedgezet. Dus nu moet het zichtbaar zijn... ff nakijken
 
- -

- -

15/01/2008 22:32:00
Quote Anchor link
Beta testers nodig? Lol!
 
Thomas

Thomas

15/01/2008 22:37:00
Quote Anchor link
Mijn vriendin word nu doorverwezen naar google die zegt "ipadress" kunnen geen zoekbewerkingen kunnen worden gevonden.
 

15/01/2008 22:39:00
Quote Anchor link
Ze moet wel een ftp client gebruiken he. Bijvoorbeeld filezilla client
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.