Dataserver opzetten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Thomas

Thomas

15/01/2008 20:39:00
Quote Anchor link
Hallo. Ik heb thuis een kleine computer als server draaien, met alle muziek en films die ik heb. Nu wil mijn vriendin ook tot die films en muziek beschikken, en heb ik geen zin om iedere week mijn externe schijf te gaan verzeulen. Kan ik op de een of andere manier ervoor zorgen dat zij naar een bepaalde site gaat, inlogd, en dàn mijn bestanden kan bekijken?

Groetjes.
Thomas
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 02:40:31
 

15/01/2008 20:47:00
Quote Anchor link
Wat dacht je van een ftp server opzetten?
klik
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

15/01/2008 20:51:00
Quote Anchor link
VPN opzetten, kan je thuis ook nog eens tegen elkaar CS'en via het netwerk en van elkaars printer gebruik maken.
 
Thomas

Thomas

15/01/2008 21:03:00
Quote Anchor link
Thuis werk ik met gedeelde mappen, en ik heb al een gedeelde printer. Dus dat werkt prima. Ik heb nu firezilla gedownload. alleen moet ik nu connecten naar een server. Welke moet dit zijn, en waarom.

Edit:
ik heb twee harddisken, eentje met windows en programma's, en een met alle films en albums. is het niet mogenlijk dat ze ergens inlogd, en dan op die harddisk terechtkomt? Dan hoef ik niet altijd bestanden op via ftp te uploaden oid..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thomas
 

15/01/2008 21:39:00
Quote Anchor link
Je moet kiezen voor de filezilla server.
Het beheerprogramma voor de filezilla server moet connecten naar localhost.
 
Thomas

Thomas

15/01/2008 21:43:00
Quote Anchor link
Die heb ik gedownload en geinstaleerd. Dus, gewoon 127.0.0.1 laten staan, en conecten. Oke. Maar, hoe zorg ik er dan voor dat ik bestanden in dat ding zet, en hoe kan mijn vriendin vanuit een ander ip dat openen?
 

15/01/2008 21:48:00
Quote Anchor link
Je moet via dat beheer programma een gebruiker toevoegen en aan deze gebruiker een mappen toewijzen en rechten.

Vervolgens moet je in je router de jusite porten forwarden en eventueel je firewall aanpassen. Je externe ip adres doorgeven aan je vriendin en ze moet er opkunnen.
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2008 21:52:00
Quote Anchor link
Tip: Als je vriendin een vast ip-nummer heeft, geef dan alléén dat ip-nummer toegang tot de port-nummers in je firewall.
 
Thomas

Thomas

15/01/2008 21:58:00
Quote Anchor link
Ik heb gebruikers aangemaakt, en een map toegewezen. de hele harddisk. Tot zover geen probleem, maar, de router die wij gebruiken is beveiligd, en alleen mijn vader kan daarop. Ik weet niet hoe hij staat ingesteld. Ik ging net naar watismijnip.nl en daar kreeg ik mijn ip tezien. Als ik naar dat ip surf krijg ik een authorizationscherm van onze router te zien. Wat kan ik hieraan doen?
 

15/01/2008 22:04:00
Quote Anchor link
Je router ondersteund geen loopback (surfen naar je eigen externe ip adres).
Als je vriending naar dat ip adres surft krijgt zij gewoon een scherm met server geeft geen antwoord o.i.d.
Vraag aan je vader of hij de juiste poorten voor ftp foward naar jouw pc.
 
Thomas

Thomas

15/01/2008 22:10:00
Quote Anchor link
klopt :) mijn vriendin ziet gewoon kan pagina niet weergeven.

ik ben inmiddels ingelogd op de router, maar ik vind niets als ip forwarding.

Iemand bekend met een Thomson Speedtouch 500 series?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thomas
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

15/01/2008 22:11:00
Quote Anchor link
Ik zou gaan voor de VPN oplossing.
 
Thomas

Thomas

15/01/2008 22:16:00
Quote Anchor link
Jurgen. wil je mij dan ongeveer uitleggen wat ik nodig heb, hoe het werkt en hoe makkelijk het is voor mijn digibetische vriendin :P
 

15/01/2008 22:17:00
Quote Anchor link
klik en dan denk ik kiezen voor FTP

meeste speedtouch dingen zien er zo uit: klik
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Thomas

Thomas

15/01/2008 22:21:00
Quote Anchor link
Heb nu dit, maar daar staat FireZilla niet bij
http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/SpeedTouch580/SpeedTouch580index.htm

Sorry, ik moet beter lezen. Default.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thomas
 

15/01/2008 22:22:00
Quote Anchor link
Kiezen voor FTP die staat er wel bij.
 
- -

- -

15/01/2008 22:23:00
Quote Anchor link
Speedtouch heb ik ook, doe bij uitvoeren-> cmd en typ in ipconfig.

Kijk wat je eigen ip is (wss iets met 10.0.0.*, en anders 192.1.1.*) en ga naar die url.

In je router configuratie kijk je naar "NAPT" en voeg je daar je eigen ip adres in met de juiste poort. Die staat dan open voor iedereen. Met de gebruikers via Filezilla kun je vervolgens toestemmingen gaan geven e.d.

Hoop dat dit je genoeg zegt, en anders mag je me wel even toevoegen op msn (pm me voor msn) :-)

Edit:
O, je heb het al gevonden, had bericht van 22:17 als laatste gezien
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Thomas

Thomas

15/01/2008 22:27:00
Quote Anchor link
Ik heb de ftp instelling goedgezet. Dus nu moet het zichtbaar zijn... ff nakijken
 
- -

- -

15/01/2008 22:32:00
Quote Anchor link
Beta testers nodig? Lol!
 
Thomas

Thomas

15/01/2008 22:37:00
Quote Anchor link
Mijn vriendin word nu doorverwezen naar google die zegt "ipadress" kunnen geen zoekbewerkingen kunnen worden gevonden.
 

15/01/2008 22:39:00
Quote Anchor link
Ze moet wel een ftp client gebruiken he. Bijvoorbeeld filezilla client
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.