Dataverkeer inschatten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Mitch X

Mitch X

18/08/2004 17:39:00
Quote Anchor link
Ik zit eraan te denken een betaalde host te gaan nemen om webruimte te hebben die 'altijd' online is.
Het probleem is echter dat een hoop hosts datalimieten hebben van laten we zeggen 5 tot 25 GB.
Mijn site zal voornamelijk uit pagina's (opgebouwd uit afbeeldingen (GD enz :P)) bestaan en misschien een paar bestandjes.
Hoeveel GB zou te doen moeten zijn?

Met hoeveel GB doe jij het Bas?
Gewijzigd op 18/08/2004 17:39:00 door Mitch X
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:56:57
 
Marien xD

Marien xD

18/08/2004 19:51:00
Quote Anchor link
Ik zou een beetje kijken hoe populair je site in een termijn van 3 maanden gaat worden. Als je veel plaatjes heb zou het wel aardig wat kunnen worden.

Je zou het uit kunnen rekenenen:

aantal mb site * verwachte aantal unieke bezoekers. Dan kom je er ongeveer wel uit denk ik. Misschien iets meer nemen zou verstandig kunnen zijn.
 
Arend a

Arend a

18/08/2004 20:50:00
Quote Anchor link
Als je site nog geen/niet veel bezoekers hebt, heb je aan 5 gig meer dan genoeg. Zoek een provider uit waar je mee kan groeien.
 
B a s
Beheerder

B a s

18/08/2004 21:31:00
Quote Anchor link
phphulp trekt alleen al 7 gig per maand :/
 
Mitch X

Mitch X

18/08/2004 21:33:00
Quote Anchor link
WoW nooit gedacht dat het voor die tekst all1 7 Gieg zou zijn :\
 
SerpenT

SerpenT

18/08/2004 22:10:00
Quote Anchor link
ik hoef met voorlopig nog geen zorgen te maken over een hosting ofzo, want ik krijg deze maand nog glasvezel internet met FUP datalimiet, en op dit moment is 10Mbit up voor mijn site nog wel genoeg:p

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
//offtopic
$posts = 200;
$user = Thijs;

echo ($user . " heeft eindelijk " . $posts . " posts");
?>
Gewijzigd op 18/08/2004 22:13:00 door SerpenT
 
Mitch X

Mitch X

18/08/2004 22:16:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
// offtopic
echo "Mitch heeft al 1920 posts, ow yeah!";
?>


En ik ga maar eens kijken voor een host met goede upgrade mogelijkheden, of ik zet mijn 2600+ als servertje en koop een 64-bit 3x00+ ofsow :)
 
SerpenT

SerpenT

18/08/2004 22:41:00
Quote Anchor link
jah maar 200 posts is een rond getal wanneer krijg ik een eigen title zoals admin wannabe, of mag ik dat niet instellen?
 
Arend a

Arend a

18/08/2004 22:51:00
Quote Anchor link
Hoeveel bezoekers verwacht je dan? Ga je google mirroren ofzo?
 

18/08/2004 22:58:00
Quote Anchor link
Neej joh, je weet maar nooit :)

@Thijs, bij het nieuwe forum kan je dat zelf instellen, nu gaat ut vanzelf ...
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

18/08/2004 23:05:00
Quote Anchor link
Quote:
En ik ga maar eens kijken voor een host met goede upgrade mogelijkheden, of ik zet mijn 2600+ als servertje en koop een 64-bit 3x00+ ofsow :)
Het is ook maar net wat je eraan wilt uitgeven...

Elwin
 

18/08/2004 23:08:00
Quote Anchor link
Jah idd, maar was al van plan die 2600+ weg te doen, beestje wordt 'n beetje te sloom ...
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

18/08/2004 23:16:00
Quote Anchor link
Owke... Zit ik hier met mijn 2000+ ;)

Als het gewoon voor een hobby website is zou ik die 2600+ dan gebruiken als webserver. Meer dan zat.

Als het nodig mocht zijn kan je altijd nog naar een bedrijf gaan en daar je geld brengen...

Elwin
 

18/08/2004 23:18:00
Quote Anchor link
Quote:
Owke... Zit ik hier met mijn 2000+ ;)
[knip]
Elwin


Tis maar net wat je eermee doet,
me pa doet voorlopig nog alles wat hij wil doen op 'n P!!! 1000 MHz ... niet veel soeps dus ;)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

18/08/2004 23:23:00
Quote Anchor link
Njah.. ik doe er niets meer mee dan mijn werk. Spelletjes speel ik nooit meer. Of het moet incidenteel pacman of freecel zijn... En dat trekt die dan nog net.. ;)
Die 1,5 GB aan geheugen krijg ik volgens mij ook nauwelijks vol.

Andere kant juist is mijn pa. Weet ff niet welke processor en MoBo, maar 2 GB geheugen, 160 GB S-ATA, 128 MB nog-wat videokaart en nog wat andere dikke poep... leuke bak, maar wat doet die ermee... het zelfde als ik:

Internet, e-mail, (school)werk, spreadsheetje en een CD-tje branden.. :D Oh ja.. MP3 en een filmpje...

Elwin (nooit zo goed geweest in al die tropische videokaarten, processoren en moederborden)

[Edit: Typo]
Gewijzigd op 18/08/2004 23:24:00 door Elwin - Fratsloos
 
Arend a

Arend a

19/08/2004 02:22:00
Quote Anchor link
Elwin, een man naar mijn hart.

Ik doe alles wat ik wil op een celeron 900. Webbakken bij mij zijn pentiums 133 of iets dergelijks; iets meer als ik dr ook nog iets op wil compilen. Dat je 2600+jes nodig hebt als webbakken is compleet absurd. Laat die cpu cycles aan iets nuttigs teloor gaan anders.
 
St.Chessere

St.Chessere

19/08/2004 09:11:00
Quote Anchor link
Je kan zelf een script maken die berekent voor je hoeveel data je door die kabel heen ramt maar ik weet dat het alleen op win32 platformen kan
Gewijzigd op 19/08/2004 09:17:00 door St.Chessere
 
B a s
Beheerder

B a s

19/08/2004 09:47:00
Quote Anchor link
ik gebruik thuis een P350 met 512mb geheugen en g-force 2 die ik heb gekregen :o)

speel wel counter-strike, gaat goed, win altijd, maar verder gebruik ik hem ook nergens anders voor dan de bovenstaande activiteiten..

denk dat ik na mijn stage wel een andere computer ga kopen ivm grafisch werken.. 3d filmpjes maken e.d.
 
Mitch X

Mitch X

19/08/2004 10:01:00
Quote Anchor link
Quote:
[knip]
speel wel counter-strike, gaat goed, win altijd,
[knip]


Opscheppen? Welneej ...
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

19/08/2004 10:13:00
Quote Anchor link
Njah.. mijn webbak is nu wel ietsje meer dan mijn oude P1 133. Ik heb nu sinds een maand of negen een Duron 1300 op een goedkope MSI met alles er op en eraan (video, NIC) en 384 MB geheugen (SDRAM :D).

Ik heb trouwens mijn oude webbak, die 133 dus, afgelopen zaterdag in de milieustraat achtergelaten. Gelijk met een gestripte K6-2 350.. :D Moest er toch heen om mijn kapotte monitoor te dumpen. Dat is trouwens een best pijnlijke uitgave als je twee dagen terug bent van vakantie.. :D

Elwin
 
Alfred -

Alfred -

19/08/2004 10:31:00
Quote Anchor link
Quote:
Jah idd, maar was al van plan die 2600+ weg te doen, beestje wordt 'n beetje te sloom ...


Euhm... Ja.... Tuurlijk.... Ik zit hier met een 1800+ :D
Anyway, volgende maand laptopje kopen :D een 3 ghz ofzow :D

Quote:
phphulp trekt alleen al 7 gig per maand :/

zijn er ook ergens stats over hoeveel bezoekers je hebt per dag/maand etc? :) zou wel eens interessant kunnen zijn :D
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.