Dataverkeer inschatten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Mitch X

Mitch X

18/08/2004 17:39:00
Quote Anchor link
Ik zit eraan te denken een betaalde host te gaan nemen om webruimte te hebben die 'altijd' online is.
Het probleem is echter dat een hoop hosts datalimieten hebben van laten we zeggen 5 tot 25 GB.
Mijn site zal voornamelijk uit pagina's (opgebouwd uit afbeeldingen (GD enz :P)) bestaan en misschien een paar bestandjes.
Hoeveel GB zou te doen moeten zijn?

Met hoeveel GB doe jij het Bas?
Gewijzigd op 18/08/2004 17:39:00 door Mitch X
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 04:59:45
 
Marien xD

Marien xD

18/08/2004 19:51:00
Quote Anchor link
Ik zou een beetje kijken hoe populair je site in een termijn van 3 maanden gaat worden. Als je veel plaatjes heb zou het wel aardig wat kunnen worden.

Je zou het uit kunnen rekenenen:

aantal mb site * verwachte aantal unieke bezoekers. Dan kom je er ongeveer wel uit denk ik. Misschien iets meer nemen zou verstandig kunnen zijn.
 
Arend a

Arend a

18/08/2004 20:50:00
Quote Anchor link
Als je site nog geen/niet veel bezoekers hebt, heb je aan 5 gig meer dan genoeg. Zoek een provider uit waar je mee kan groeien.
 
B a s
Beheerder

B a s

18/08/2004 21:31:00
Quote Anchor link
phphulp trekt alleen al 7 gig per maand :/
 
Mitch X

Mitch X

18/08/2004 21:33:00
Quote Anchor link
WoW nooit gedacht dat het voor die tekst all1 7 Gieg zou zijn :\
 
SerpenT

SerpenT

18/08/2004 22:10:00
Quote Anchor link
ik hoef met voorlopig nog geen zorgen te maken over een hosting ofzo, want ik krijg deze maand nog glasvezel internet met FUP datalimiet, en op dit moment is 10Mbit up voor mijn site nog wel genoeg:p

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
//offtopic
$posts = 200;
$user = Thijs;

echo ($user . " heeft eindelijk " . $posts . " posts");
?>
Gewijzigd op 18/08/2004 22:13:00 door SerpenT
 
Mitch X

Mitch X

18/08/2004 22:16:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
// offtopic
echo "Mitch heeft al 1920 posts, ow yeah!";
?>


En ik ga maar eens kijken voor een host met goede upgrade mogelijkheden, of ik zet mijn 2600+ als servertje en koop een 64-bit 3x00+ ofsow :)
 
SerpenT

SerpenT

18/08/2004 22:41:00
Quote Anchor link
jah maar 200 posts is een rond getal wanneer krijg ik een eigen title zoals admin wannabe, of mag ik dat niet instellen?
 
Arend a

Arend a

18/08/2004 22:51:00
Quote Anchor link
Hoeveel bezoekers verwacht je dan? Ga je google mirroren ofzo?
 

18/08/2004 22:58:00
Quote Anchor link
Neej joh, je weet maar nooit :)

@Thijs, bij het nieuwe forum kan je dat zelf instellen, nu gaat ut vanzelf ...
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

18/08/2004 23:05:00
Quote Anchor link
Quote:
En ik ga maar eens kijken voor een host met goede upgrade mogelijkheden, of ik zet mijn 2600+ als servertje en koop een 64-bit 3x00+ ofsow :)
Het is ook maar net wat je eraan wilt uitgeven...

Elwin
 

18/08/2004 23:08:00
Quote Anchor link
Jah idd, maar was al van plan die 2600+ weg te doen, beestje wordt 'n beetje te sloom ...
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

18/08/2004 23:16:00
Quote Anchor link
Owke... Zit ik hier met mijn 2000+ ;)

Als het gewoon voor een hobby website is zou ik die 2600+ dan gebruiken als webserver. Meer dan zat.

Als het nodig mocht zijn kan je altijd nog naar een bedrijf gaan en daar je geld brengen...

Elwin
 

18/08/2004 23:18:00
Quote Anchor link
Quote:
Owke... Zit ik hier met mijn 2000+ ;)
[knip]
Elwin


Tis maar net wat je eermee doet,
me pa doet voorlopig nog alles wat hij wil doen op 'n P!!! 1000 MHz ... niet veel soeps dus ;)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

18/08/2004 23:23:00
Quote Anchor link
Njah.. ik doe er niets meer mee dan mijn werk. Spelletjes speel ik nooit meer. Of het moet incidenteel pacman of freecel zijn... En dat trekt die dan nog net.. ;)
Die 1,5 GB aan geheugen krijg ik volgens mij ook nauwelijks vol.

Andere kant juist is mijn pa. Weet ff niet welke processor en MoBo, maar 2 GB geheugen, 160 GB S-ATA, 128 MB nog-wat videokaart en nog wat andere dikke poep... leuke bak, maar wat doet die ermee... het zelfde als ik:

Internet, e-mail, (school)werk, spreadsheetje en een CD-tje branden.. :D Oh ja.. MP3 en een filmpje...

Elwin (nooit zo goed geweest in al die tropische videokaarten, processoren en moederborden)

[Edit: Typo]
Gewijzigd op 18/08/2004 23:24:00 door Elwin - Fratsloos
 
Arend a

Arend a

19/08/2004 02:22:00
Quote Anchor link
Elwin, een man naar mijn hart.

Ik doe alles wat ik wil op een celeron 900. Webbakken bij mij zijn pentiums 133 of iets dergelijks; iets meer als ik dr ook nog iets op wil compilen. Dat je 2600+jes nodig hebt als webbakken is compleet absurd. Laat die cpu cycles aan iets nuttigs teloor gaan anders.
 
St.Chessere

St.Chessere

19/08/2004 09:11:00
Quote Anchor link
Je kan zelf een script maken die berekent voor je hoeveel data je door die kabel heen ramt maar ik weet dat het alleen op win32 platformen kan
Gewijzigd op 19/08/2004 09:17:00 door St.Chessere
 
B a s
Beheerder

B a s

19/08/2004 09:47:00
Quote Anchor link
ik gebruik thuis een P350 met 512mb geheugen en g-force 2 die ik heb gekregen :o)

speel wel counter-strike, gaat goed, win altijd, maar verder gebruik ik hem ook nergens anders voor dan de bovenstaande activiteiten..

denk dat ik na mijn stage wel een andere computer ga kopen ivm grafisch werken.. 3d filmpjes maken e.d.
 
Mitch X

Mitch X

19/08/2004 10:01:00
Quote Anchor link
Quote:
[knip]
speel wel counter-strike, gaat goed, win altijd,
[knip]


Opscheppen? Welneej ...
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

19/08/2004 10:13:00
Quote Anchor link
Njah.. mijn webbak is nu wel ietsje meer dan mijn oude P1 133. Ik heb nu sinds een maand of negen een Duron 1300 op een goedkope MSI met alles er op en eraan (video, NIC) en 384 MB geheugen (SDRAM :D).

Ik heb trouwens mijn oude webbak, die 133 dus, afgelopen zaterdag in de milieustraat achtergelaten. Gelijk met een gestripte K6-2 350.. :D Moest er toch heen om mijn kapotte monitoor te dumpen. Dat is trouwens een best pijnlijke uitgave als je twee dagen terug bent van vakantie.. :D

Elwin
 
Alfred -

Alfred -

19/08/2004 10:31:00
Quote Anchor link
Quote:
Jah idd, maar was al van plan die 2600+ weg te doen, beestje wordt 'n beetje te sloom ...


Euhm... Ja.... Tuurlijk.... Ik zit hier met een 1800+ :D
Anyway, volgende maand laptopje kopen :D een 3 ghz ofzow :D

Quote:
phphulp trekt alleen al 7 gig per maand :/

zijn er ook ergens stats over hoeveel bezoekers je hebt per dag/maand etc? :) zou wel eens interessant kunnen zijn :D
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.