date + 2 weken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen

Jeroen

14/12/2006 18:30:00
Quote Anchor link
hoe krijg ik de current date alleen dan 2 weken extra er bij opgetelt?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:03:44
 
Frank -

Frank -

14/12/2006 18:31:00
Quote Anchor link
DATE_ADD(datumveld, INTERVAL 2 WEEK)

DATE_ADD(datumveld, INTERVAL 14 DAY)
 
GaMer B

GaMer B

14/12/2006 18:35:00
Quote Anchor link
Of:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$nexttwoweeks
  = mktime(0, 0, 0, date("m")  , date("d")+14, date("Y"));
echo $nexttwoweeks;
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Jeroen

Jeroen

14/12/2006 18:35:00
Quote Anchor link
dus zo?
$stopdate = date(DATE_ADD('Y m j', INTERVAL 14 DAY));
 
Frank -

Frank -

14/12/2006 18:36:00
Quote Anchor link
@Flip: Die 12 zal vast een 14 moeten zijn...
 
GaMer B

GaMer B

14/12/2006 18:37:00
Quote Anchor link
Frank schreef op 14.12.2006 18:36:
@Flip: Die 12 zal vast een 14 moeten zijn...

Ja :X inderdaad
 
Frank -

Frank -

14/12/2006 18:37:00
Quote Anchor link
Nee, mijn oplossing is een stukje SQL wat je in jouw database moet uitvoeren. Ik ging hier even vanuit omdat je de functie current date noemt (CURDATE()).

De query is overigens niet compleet, de rest mag je er zelf bij zetten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.