Date & switch

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

BlcKJcK

BlcKJcK

02/11/2005 15:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
echo 'Afhankelijk van de tijdstip kunt u hier het volgende beluisteren:';

switch($date(H)) {

case
$date(H) > 8 && <= 12:
    echo'hier wordt ochtend muziek afgespeelt';
break;

case
$date(H) >= 12 && <= 18:
    echo'hier wordt middag muziek afgespeelt';
break;

default:

    echo'hier wordt standaard muziek afgespeelt';

}


echo 'het is nu $date(H:i:s)';

?>


Wie kan mij helpen?
De error is : Parse error: parse error, unexpected T_IS_SMALLER_OR_EQUAL
Gewijzigd op 02/11/2005 15:12:00 door BlcKJcK
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:00:39
 
Erik Rijk

Erik Rijk

02/11/2005 15:14:00
Quote Anchor link
deze werkt :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
echo 'Afhankelijk van de tijdstip kunt u hier het volgende beluisteren:';

$date = date('H');

switch($date) {

case
$date > 8 && $date <= 12:
    echo'hier wordt ochtend muziek afgespeelt';
break;

case
$date >= 12 && $date <= 18:
    echo'hier wordt middag muziek afgespeelt';
break;

default:

    echo'hier wordt standaard muziek afgespeelt';

}


echo "het is nu" . date("H:i:s");

?>


zelf nog ff je <br>'etjes doen.
Gewijzigd op 02/11/2005 15:47:00 door Erik Rijk
 
- SanThe -

- SanThe -

02/11/2005 15:45:00
Quote Anchor link
Okee, fout antwoord
Gewijzigd op 02/11/2005 15:57:00 door - SanThe -
 
BlcKJcK

BlcKJcK

02/11/2005 15:52:00
Quote Anchor link
SanThe:
Volgens mij moet het zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
echo 'Afhankelijk van de tijdstip kunt u hier het volgende beluisteren:';

switch($date('H')) {
case >
8 && <= 12:
    echo'hier wordt ochtend muziek afgespeelt';
break;
case  >=
12 && <= 18:
    echo'hier wordt middag muziek afgespeelt';
break;
default:

    echo'hier wordt standaard muziek afgespeelt';
}


echo "het is nu " . $date("H:i:s");
?>


Parse error: parse error, unexpected '>' in /home/fayatori/public_html/homepage/mp3.php on line 5

line 5 is: case > 8 && <= 12:
 
Erik Rijk

Erik Rijk

02/11/2005 15:54:00
Quote Anchor link
case $date('H') > enz
 
BlcKJcK

BlcKJcK

02/11/2005 15:58:00
Quote Anchor link
Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
echo 'Afhankelijk van de tijdstip kunt u hier het volgende beluisteren:';

switch($date('H')) {
$date('H')  > 8 && <= 12:
    echo'hier wordt ochtend muziek afgespeelt';
break;
$date('H') >= 12 && <= 18:
    echo'hier wordt middag muziek afgespeelt';
break;
default:

    echo'hier wordt standaard muziek afgespeelt';
}


echo "het is nu " . $date("H:i:s");


?>




Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE, expecting T_CASE or T_DEFAULT or '}' in /home/fayatori/public_html/homepage/mp3.php on line 5
 
Han eev

Han eev

02/11/2005 15:58:00
Quote Anchor link
Waarom
$date('H')
Dat moet toch:
date('H') ZONDER $
 
Erik Rijk

Erik Rijk

02/11/2005 15:58:00
Quote Anchor link
het script dat ik gepost heb werkt ook al hoor ;)
heb je die nog niet geprobeerd?

@ Han

daar heb je indd ook gelijk in
Gewijzigd op 02/11/2005 15:59:00 door Erik Rijk
 
BlcKJcK

BlcKJcK

02/11/2005 16:00:00
Quote Anchor link
Erik:
het script dat ik gepost heb werkt ook al hoor ;)
heb je die nog niet geprobeerd?

@ Han

daar heb je indd ook gelijk in


Hey hartelijk dank!!!!! Hij doet het =D ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.