[DATEPICKER] datum onthouden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »
Jasper DS

Jasper DS

19/04/2012 19:12:17
Quote Anchor link
Hoi,

ik ben al een tijdje opzoek naar een manier om mijn datum "te kunnen vasthouden" in de tekstbox van mijn datepicker maar helaas heb ik nog geen oplossing gevonden. Iemand die mij kan helpen?

Dit werkte alvast niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<label>'.$form_datum.':*</label><input type="text" name="datum" id="datepicker" value="'.$_POST['datum'].'" />
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:57:35
 
Jeroen VD

Jeroen VD

19/04/2012 19:14:55
Quote Anchor link
gebruik een session ipv een post-variabele?
 
Jasper DS

Jasper DS

19/04/2012 19:22:09
Quote Anchor link
nee, de value word telkens leeg gemaakt dat is het niet
 
Chris -

Chris -

19/04/2012 19:30:13
Quote Anchor link
Even voor de zekerheid Jasper, je gebruikt die van KevinLuck.com?

Bij het aanroepen van je datepicker, doe je het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$('.date-picker').datePicker();
$('.date-picker').dpSetSelected('01/01/2010');


Op die manier kun je de datum dus plaatsen. Als de datum in een sessie staat bijvoorbeeld, kun je dit via een ajax call weer ophalen en weergeven.

http://www.kelvinluck.com/assets/jquery/datePicker/v2/demo/documentation.html
 
Jasper DS

Jasper DS

20/04/2012 16:29:06
Quote Anchor link
het gaat over deze datepicker.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

20/04/2012 17:07:28
Quote Anchor link
Denk dat dit is wat je zoekt
 
Jasper DS

Jasper DS

20/04/2012 17:51:26
Quote Anchor link
Ik maak gebruik van dit stukje code voor de datepicker in de <header>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<script type="text/javascript">
            $(function(){

                // Datepicker
                $('#datepicker').datepicker({
                    inline: true
                });
                
                $('#datepicker').datepicker('option', 'dateFormat', 'yy-mm-dd');
                
                // Datepicker
                $('#datepicker2').datepicker({
                    inline: true
                });
                
                $('#datepicker2').datepicker('option', 'dateFormat', 'yy-mm-dd');
                
            });
        </script>


dit is de code voor currentText
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
//getter
var currentText = $( ".selector" ).datepicker( "option", "currentText" );
//setter
$( ".selector" ).datepicker( "option", "currentText", "Now" );


Hoe kan ik nu aanduiden voor welke datepicker dat is?
 
Chris -

Chris -

20/04/2012 18:11:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$('#datepicker').datepicker({
    inline: true,
    currentText: "Now"
});


Herhalen voor dp2. Overigens, als je twee dezelfde data wilt weergeven is het misschien handiger om de datepicker te activeren dmv de classname ipv de ID. Werkt sneller en scheelt weer nutteloze kopieën. Overigens wel gewoon de #'s behouden zodat je die evt met JS weer kunt ophalen.

Of mis ik de clou?
 
Jasper DS

Jasper DS

20/04/2012 18:27:43
Quote Anchor link
dus op de plaats van NOW zet ik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $_POST['value']; ?>
? of hoe zet ik php in js?
 
Arjan -

Arjan -

20/04/2012 18:32:57
Quote Anchor link
Je kan toch de post variabele als value in je tekstbox plaatsen na een submit? Bij mijn weten selecteert de datepicker van jquery gewoon de ingevoerde datum. En currenttext weghalen uit je javascript. je kan dan bij het opvragen van de pagina als value van de tekstbox de datum van vandaag gebruiken.
Gewijzigd op 20/04/2012 18:34:41 door Arjan -
 
Jasper DS

Jasper DS

20/04/2012 18:35:35
Quote Anchor link
@arjan:

PHP Jasper op 19/04/2012 19:12:17:
Dit werkte alvast niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<label>'.$form_datum.':*</label><input type="text" name="datum" id="datepicker" value="'.$_POST['datum'].'" />


toch bedankt, ik wil trouwens niet de huidige datum, ik wil dat als er al een datum is ingevoerd deze datum behouden word.
Gewijzigd op 20/04/2012 18:35:57 door Jasper DS
 
Chris -

Chris -

20/04/2012 18:41:40
Quote Anchor link
Jasper, probeer het eens :)
 
Rick van Riel

Rick van Riel

20/04/2012 23:37:23
Quote Anchor link
Wil je de datum vasthouden nadat er een post is gestuurd of komt de datum van de datepicker niet in het input veld te steen?
 
Jasper DS

Jasper DS

20/04/2012 23:45:34
Quote Anchor link
ik wil de datum vasthouden nadat er is gepost.
 
Rick van Riel

Rick van Riel

20/04/2012 23:48:31
Quote Anchor link
Dan zou je dat op deze manier moeten kunnen doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<label>'.$form_datum.':*</label><input type="text" name="datum" id="datepicker" value="'.(isset($_POST['datum']))?$_POST['datum']:'';.'" />';
?>


En als je deze datum op wil slaan in een session kun je het volgende doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();

if($_SERVER['REQEUST_METHOD'] == 'post') {
     $_SESSION['datum'] = $_POST['datum'];
}

?>
Gewijzigd op 20/04/2012 23:52:03 door Rick van Riel
 
Jasper DS

Jasper DS

20/04/2012 23:55:22
Quote Anchor link
@rick, zoals ik al 2 keer zei: die oplossing werkt niet. De datepicker negeert de value in de textbox.
 
Arjan -

Arjan -

21/04/2012 00:06:15
Quote Anchor link
PHP Jasper op 20/04/2012 23:55:22:
@rick, zoals ik al 2 keer zei: die oplossing werkt niet. De datepicker negeert de value in de textbox.


Heb je dan wel de currenttext verwijderd uit de javascript code? Ik gebruik de datepicker van jquery ql geruime tijd en bij mij werkt het aanpassen van de value gewoon!
 
Jasper DS

Jasper DS

24/04/2012 17:22:27
Quote Anchor link
Arjan, ik heb het nogmaals geprobeerd en te vergeefs.. de value word niet ingevuld. . .

edit:

@Chris, als ik de curentText gebruik werkt heel de datepicker niet meer?
Gewijzigd op 24/04/2012 18:34:21 door Jasper DS
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.