datum keuze

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »
Dennis S

Dennis S

17/11/2005 17:38:00
Quote Anchor link
Ik zoek een script waarmee ik via dropdown menu's een datum kan kiezen. De datum moet alsvolgt zijn

$d = dagen in 01 en niet in 1
$m = maanden in 01 en niet in 1
$y = het jaar in 05 vorm
$Y = in 2005 vorm

deze moet dan nadat je een datum gekozen hebt en op submit hebt gedrukt naar een pagina moet linken waarbij de gegevens die je net hebt opgegeven zo noteerd. test.php?d=01&m=01&y=05&Y=2005

gaat dit makkelijker met javascript of met php

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:01:02
 
Zim Zim

Zim Zim

17/11/2005 17:42:00
Quote Anchor link
kan je die net zelf maken, dan alleen te zoeken.
als je html kan kan je dat ook maken, dus als je eerst een mooie dropdown menu maakt met de datum, dan kunnen wij je wel verder helpen

Zim
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/11/2005 17:48:00
Quote Anchor link
Hoi Rednl,

het moet met een combinatie van JavaScript en PHP.
Dagen doe je bijv zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
  // dropdown voor de dagen
  echo '<select name="dagen">';

  for ($i = 1; $i <= 31; $i++) {
    $value = sprintf ('%02d', $i);
    echo '<option value='.$value.'>'.$i.'</option>';
  }


  echo '</select>';
?>
 
Robert Deiman

Robert Deiman

17/11/2005 17:53:00
Quote Anchor link
Je kan het het net zo gemakkelijk doen met JAvascript als PHP, HTML is af te raden omdat je het best een loop kan maken die elke keer dag+1 doet, totdat het aantal dagen van de maand is bereikt.
Dit geldt ook zo voor maand en eventueel voor jaar.
En zim, ik denk dat rednl die gegevens die die achter .php weergeeft ook weer uit wil kunnen lezen, dus zou ik PHP gebruiken. Ik heb wel een voorbeeld voor je met maanden, dagen en jaren, moet je ff zien hoe je dat aan wilt passen.

<form action="test.php" method="get" name="naam" id="naam">
<select name="dag" id="dag">
<option value="DAG">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo "DAG" ?>
</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
      for($dag=1;$dag <= 31;$dag++){
?>

<option value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $dag ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $dag ?>
</option>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
            }
?>

</select>
<select name="maand" id="maand">
<option value="MAAND">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo "MAAND" ?>
</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
      for($maand=1;$maand <= 12;$maand++){
?>

<option value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $maand ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $maand ?>
</option>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
            }
?>

</select>
<select name="jaar" id="naam">
<option value="JAAR">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo "JAAR" ?>
</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    $jaartal
= date(Y)-16;
    $maxjaar = date(Y)-70;
      for($jaar=$jaartal;$jaar >= $maxjaar;$jaar--){
?>

<option value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $jaar ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $jaar ?>
</option>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
            }
                      
            
?>
 
Dennis S

Dennis S

18/11/2005 01:06:00
Quote Anchor link
ok ik heb nu de script:
link

maar als ik deze uitvoer en ik ik bv in archive.php het volgende staan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

echo "$jaar<br>";
echo "$dag<br>";
echo "$maand";

?>


wordt er niks weergeven. wat kan er fout zijn? want de link is toch archive.php?jaar=2005&maand=11&dag=18
Gewijzigd op 18/11/2005 01:22:00 door Dennis S
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/11/2005 08:22:00
Quote Anchor link
Maak dit er eens van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="GET"){
echo "$_GET['jaar']<br>";
echo "$_GET['dag']<br>";
echo "$_GET['maand']";
}

?>
Gewijzigd op 18/11/2005 08:22:00 door Robert Deiman
 

18/11/2005 08:37:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="GET"){
echo $_GET['jaar']."<br>";
echo $_GET['dag']."<br>";
echo $_GET['maand'];
}

?>
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

18/11/2005 08:41:00
Quote Anchor link
Geef dan ook even aan wat er fout ging Sebastiaan...

De <br>'s stonden niet tussen aanhalingstekens.
 
Dennis S

Dennis S

18/11/2005 09:24:00
Quote Anchor link
bedankt, het is gelukt.

de source van de bestanden:
today.php
select.php
archive.php
 

18/11/2005 14:06:00
Quote Anchor link
@Willem-Jan: Ik heb Roberts voorbeeld verbeterd, hij deed de varaiblen in de quotes en ik heb ze er weer uit gehaald.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/11/2005 15:07:00
Quote Anchor link
Goed werk Sebastiaan.. was idd een foutje van me :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.